Πρόστιμο 20.000 ευρώ στον Σένκεφελντ από τον Παναθηναϊκό για αντιεπαγγελματική συμπεριφορά!

Πρόστιμο 20.000 ευρώ στον Σένκεφελντ από τον Παναθηναϊκό για αντιεπαγγελματική συμπεριφορά!
Photo Credits: INTIME

Η διοίκηση του Παναθηναϊκού επέβαλε πρόστιμο 20.000 ευρώ στον αρχηγό, Μπαρτ Σένκεφελντ, για την αντιεπαγγελματική του συμπεριφορά στο ματς με τον ΠΑΟΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

H ήττα από τον ΠΑΟΚ έφερε γκρίνια και πρόστιμα στον Παναθηναϊκό που τιμώρησε με 20.000 τον Μπαρτ Σένκεφελντ για αντιεπαγγελματική συμπεριφορά.

Συγκεκριμένα, ο αρχηγός του Παναθηναϊκού, Μπαρτ Σένκεφελντ, στην χθεσινή αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ και ενώ είχαν όλα κριθεί έκανε δύο δυνατά μαρκαρίσματα, δέχτηκε ισάριθμες κίτρινες και αποβλήθηκε.

Με τον τρόπο αυτό ο Παναθηναϊκός θα στερηθεί των υπηρεσιών του στην ρεβάνς της Πέμπτης κόντρα στον ΠΑΟΚ, σε μια περίοδο που έχει μείνει εκτός και ο Μάγκνουσον λόγω προβλήματος στην γάμπα.

Η διοίκηση του τριφυλλιού λοιπόν τιμώρησε τον Μπαρτ Σένκεφελντ γι΄ αυτή την αντιεπαγγελματική συμπεριφορά του με πρόστιμο ύψους 20.000 ευρώ.

Στο πράσινο στρατόπεδο είναι έντονα ενοχλημένοι με τον Ολλανδό σέντερ μπακ, ο οποίος την Κυριακή πραγματοποίησε την χειρότερη εμφάνισή του με τον Παναθηναϊκό από πολλές απόψεις.

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X