Δημάτος: «Αν ο πρωταθλητής κάνει νταμπλ, το καλό εισιτήριο του Κυπελλούχου θα καταλήξει στην 3η των play off»

Δημάτος: «Αν ο πρωταθλητής κάνει νταμπλ, το καλό εισιτήριο του Κυπελλούχου θα καταλήξει στην 3η των play off»
Photo Credits: INTIME

Το πώς μπορεί να βγει κερδισμένος ο 3ος των φετινών play off στα ευρωπαϊκά εισιτήρια εξηγεί σε ανάρτησή του ο Ανδρέας Δημάτος

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το πώς θα μοιραστούν τα πέντε ευρωπαϊκά εισιτήρια της επόμενης σεζόν εξηγεί σε ανάρτησή του στο Facebook o πρώην διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ ΑΕΚ, Ανδρέας Δημάτος καθιστώντας σαφές πως ο 3ος των play off μπορεί να βγει κερδισμένος αν η ίδια ομάδα κατακτήσει τόσο το πρωτάθλημα όσο και το Κύπελλο.

Συγκεκριμένα, ο Δημάτος αναφέρει ότι «αν ο πρωταθλητής κάνει νταμπλ, τότε το καλό εισιτήριο του Κυπελλούχου θα καταλήξει στην τρίτη ομάδα των εφετινών πλέι οφ» και εξηγεί το πώς συμβαίνει αυτό.

Δημάτος: «Αν ο πρωταθλητής κάνει νταμπλ, το καλό εισιτήριο του Κυπελλούχου θα καταλήξει στην 3η των play off»

Αναφέρει, λοιπόν, ότι «λόγω του αποκλεισμού των ρωσικών ομάδων, που αποκλείεται να αναθεωρηθεί με τα τωρινά τουλάχιστον δεδομένα, ο πρωταθλητής 2023 της 15ης Ελλάδας θα ξεκινήσει από τον τρίτο προκριματικό των πρωταθλητών, όπως πέρυσι ο Απόλλων Λεμεσού από την Κύπρο. Πολύ απλά αν αποκλειστεί από τον τρίτο προκριματικό, συνεχίζει στα πλέι οφ του Europa και αν αποκλειστεί και από τα πλέι οφ του Europa συνεχίζει (παρά τους δυο απευκταίους αποκλεισμούς) στους ομίλους του Conference League! Από τα ψηλά στα χαμηλά αλλά με ευρωπαϊκή συμμετοχή στο κυρίως μενού της σεζόν…».

Ταυτόχρονα ο Ανδρέας Δημάτος στην ανάρτησή του ξεκαθαρίζει πως ο πρωταθλητής θα έχει εξασφαλισμένη τουλάχιστον τη θέση στους ομίλους του Conference League. Ενώ και ο 2ος των play off θα έχει μεγάλη τύχη να βρεθεί στους ομίλους αυτής της διοργάνωσης. Το πώς; «Αν περάσει από τον δεύτερο προκριματικό του Champions League στον τρίτο, θα γνωρίζει ότι έχει μια θέση στο κυρίως μενού των ευρωπαϊκών διοργανώσεων», όπως αναφέρει στην ανάρτησή του ο πρώην διευθυντής Επικοινωνίας της ΑΕΚ.

Διαβάστε ολόκληρη την ανάρτηση του Ανδρέα Δημάτου:

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X