Επίθεση του Πιρς Μόργκαν στη Γιουνάιτεντ: «Διώξατε τον Κριστιάνο για κάποιον τυχαίο με όνομα λουκάνικου»

Επίθεση του Πιρς Μόργκαν στη Γιουνάιτεντ: «Διώξατε τον Κριστιάνο για κάποιον τυχαίο με όνομα λουκάνικου»
Photo Credits: INTIME

Επίθεση στη Γιουνάιτεντ αλλά και στον Τεν Χαγκ εξαπέλυσε ο γνωστός δημοσιογράφος, Πιρς Μόργκαν, λέγοντας πως αυτοί έδιωξαν τον Ρονάλντο από την ομάδα.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ακόμη μία επίθεση προς τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έκανε ο Πιρς Μόργκαν, που είχε πάρει τη συνέντευξη από τον Κριστιάνο Ρονάλντο πριν μερικούς μήνες, η οποία έγινε η αιτία που αποχώρησε ο Πορτογάλος από τους «κόκκινους διαβόλους».

Συγκεκριμένα, ο γνωστός δημοσιογράφος με μία ανάρτηση στα social media μετά την ήττα της Γιουνάιτεντ από την Άρσεναλ (3-2), χαρακτήρισε αλαζόνα τον Ερίκ Τεν Χαγκ και επίσης ανέφερε πως αυτός ήταν ο υπαίτιος που έφυγε ο Κριστιάνο από την ομάδα και ήρθε ο Βέγκχορστ, του οποίου το όνομα μοιάζει με αυστριακό λουκάνικο.

«Συγχαρητήρια Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Αυτά συμβαίνουν όταν προσλαμβάνεις έναν αλαζόνα προπονητή που δείχνει ασέβεια στον GOAT, Κριστιάνο Ρονάλντο, σε τέτοιο βαθμό που τον οδηγεί να φύγει και μετά τον αντικαθιστάς με κάποιον που δεν έχω ακούσει ποτέ και το όνομά του μοιάζει με αυστριακό λουκάνικο» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Πιρς Μόργκαν.

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X