
Η πολυαναμενόμενη ταινία «Βαβυλώνα» έκανε πρεμιέρα στο Σίδνεϊ, με τους πρωταγωνιστές της να ποζάρουν στο φακό των φωτογράφων.
Ανάμεσα σε αυτούς που έκλεψαν την παράσταση ήταν η Μάργκοτ Ρόμπι, που για την περίσταση επέλεξε μια μάξι τουαλέτα σε σατέν υφή και διακριτικό γαλάζιο χρώμα, όπου φυσικά ξεχωρίζει το αισθησιακό σκίσιμο με το φινίρισμα από κόκκινη δαντέλα, υπογραμμίζοντας τη θηλυκότητα.
Δείτε την εντυπωσιακή Μάργκοτ Ρόμπι
- LIVE ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
- Πολλά νεύρα για το νέο αποτυχημένο πραξικόπημα!
- Η ΑΕΚ έδειξε το δρόμο, ο Θεός να βάλει το χέρι του να μην έχουμε χειρότερα!
- Τα πάντα για το στοίχημα ΕΔΩ - Οι καλύτερες προτάσεις
- Η στιγμή που ξεπερνιέται κάθε όριο χυδαιότητας και ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού πετά φούστα στο πρόσωπο του προέδρου της ΕΠΟ (VIDEO)
- ΑΕΚ: Ο Αλμέιδα παρακολουθεί Μαρτίνεζ



Στροφή σε Προμηθέα η ΑΕΚ – Έτοιμος ο Ουίλιαμς

Σκληρή Έμιλι Ραταϊκόφσκι: «Οι άνδρες σκέφτονται μόνο με το μόριό τους»

Άγριο ξέσπασμα Τζούλιας Αλεξανδράτου: «Θα σας γ@μ@σω το μ@υν@ της μάνας σας, αν ασχοληθείτε μαζί μου» (ΦΩΤΟ)

Παντελής Τουτουντζής για Ελένη Φουρέιρα: «Ήθελε να μας δώσει λεφτά για να γίνουμε γονείς με τον σύντροφό μου»

Μαρσέλο σε φάν που βιντεοσκοπούσε: «Ελπίζω να χαλάσει το κινητό σου» (VIDEO)