ΑΕΚ: Ο Αλμέιδα και ο γεμάτος πάγκος έφεραν την πρώτη ανατροπή!

ΑΕΚ: Ο Αλμέιδα και ο γεμάτος πάγκος έφεραν την πρώτη ανατροπή!
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ έκανε την πρώτη φετινή ανατροπή και ο Αλμέιδα με τους παίκτες του βλέπει το μέλλον ακόμα πιο αισιόδοξα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μέχρι τώρα, υπήρχαν δύο μεγάλα στοιχεία που έδειχναν πολλά για την ΑΕΚ: οι αριθμοί, που φανερώνουν την καλύτερη ομάδα στη χώρα σε όλες τις στατιστικές κατηγορίες και το… μάτι, δηλαδή η εικόνα που έδινε στους περισσότερους φιλάθλους, ως το πιο πλήρες σύνολο του πρωταθλήματος. Από χθες και το πέρασμα της Ενωσης από τη Νίκαια, προστέθηκε ακόμα μια συνθήκη: η ανατροπή. Η ΑΕΚ έδειξε χαρακτήρα, γύρισε ένα ματς που δεν πήγαινε τίποτε καλά και έπεισε εαυτόν και αντιπάλους, πως είναι έτοιμη για πρωταθλητισμό.

Είναι δεδομένο, πως μια νίκη που έρχεται με ανατροπή, σου προσδίδει μεγαλύτερη ικανοποίηση ακόμα και από μια νίκη με ευρύ σκορ. Η ΑΕΚ μέχρι τώρα, έδειχνε να βρίσκει λύσεις στα ματς που εξελίσσονταν θετικά για εκείνην. Αντίθετα, όταν έμενε πίσω στο σκορ, δυσκολευόταν να ανταπεξέλθει: ήττα από το Βόλο στη Ριζούπολη στο ξεκίνημα της χρονιάς, ήττα από τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο όταν με δύο πέναλτι έχασε το προβάδισμα, ήττα από τον ΠΑΣ Γιάννινα στα Ιωάννινα.

Στη Νίκαια, η ΑΕΚ έκανε πρωταθληματική ανατροπή. Σε κάποιους παλιούς, θύμισε ένα ματς στην Ξάνθη το 1992. Τότε που η Ενωση είχε βρεθεί να χάνει με 3-1 από την ακριτική ομάδα, αλλά με τις σωστές αλλαγές και κυρίως με το πάθος που έβγαζε στο παιχνίδι, κατάφερε να το πάρει με 4-3. Απέναντι στον Ιωνικό δεν χρειάστηκαν τόσα πολλά, αλλά ήταν φανερό πως μια ομάδα που νικά με αυτόν τον τρόπο, γεμίζει αυτοπεποίθηση.

Ο Αλμέιδα και ο πάγκος

«Κλειδί» για την ανατροπή και την εντυπωσιακή επικράτηση της ΑΕΚ, υπήρξαν αυτήν τη φορά οι αλλαγές του Αλμέιδα.

Διαβάστε τη συνέχεια

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X