Ένα δείγμα επίδοξης Πρωταθλήτριας
Photo Credits: INTIME

Ο Τάσος Καπετανάκος στο enwsi.gr καταγράφει ότι έζησε και είδε στη Νίκαια

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η χθεσινή νίκη της ΑΕΚ ήταν δύσκολη. Όσοι το ζήσαμε μέσα από το γήπεδο, να ξέρετε καλά ότι ήταν πολύ πιο δύσκολο ότι έζησε χθες η ΑΕΚ από ότι φάνηκε από την τηλεόραση. Μεγάλη ένταση, πολύ σκληρά μαρκαρίσματα, λίγο ποδόσφαιρο στην μεγαλύτερη διάρκεια του και να πρέπει να ανταποκριθείς ενώ γνωρίζεις ότι δεν είσαι καλά και για 60 λεπτά κάνεις περισσότερα λάθη, παρά σωστά. Και η ΑΕΚ κατάφερε να κερδίσει. Στο τέλος. Πολύ πιο πολύτιμο από ένα άνετο 0-3. Φτιάχνεσαι, δημιουργείς μέταλλο εντός ομάδας και βλέπεις και αγωνιστικά την πραγματικότητα.

Η ΑΕΚ «καθάρισε» το ματς γιατί φρόντισε ο Ματίας Αλμέιδα στις αρχές της σεζόν να έχει βάθος. Μεγάλη υπόθεση να μπορείς να ρίξεις μέσα αλλαγές τον Τσούμπερ (η πραγματική επιστροφή του είναι χαρμόσυνο νέο για όλους), τον Μάνταλο, τον Φερνάντες και τον Γκατσίνοβιτς, ενώ είναι εκτός οι Ελίασον, Γκαρσία. Είναι μεγάλη υπόθεση για τον προπονητή και στα 2 γκολ να έχουν συμμετοχή 3 παίκτες που μπήκαν αλλαγή. Είναι μεγάλη υπόθεση για τον προπονητή, που δεν ξεκίνησε καλά την ομάδα του και ήταν ανέτοιμη πνευματικά για το ματς, στα… δύσκολα και κρίσιμα, να αφαιρεί τον έναν και μοναδικό φορ για να «αχρηστεύσει» τα τρία στόπερ του Ιωνικού και να δημιουργήσει χώρους για όλους τους περιφερειακούς παίκτες του.

Ένα δείγμα επίδοξης Πρωταθλήτριας

Μεγάλη υπόθεση για την ΑΕΚ… γενικώς

Είναι γενικώς μεγάλη υπόθεση για την ΑΕΚ να μπορεί να παίρνει αυτό το ματς που μέχρι το 81’ είναι… χαμένο. Και σε μία αγωνιστική που χάνει ο ΠΑΟ και φέρνει ισοπαλία ο ΟΣΦΠ. Για αυτό επαναλαμβάνω, ότι η φετινή ΑΕΚ είναι η πιο… ομάδα για τίτλο από όλες που βλέπουμε φέτος. Και το χθεσινό δείγμα στη Νίκαια, ακόμη και με τον ουραγό είναι δείγμα… επίδοξης Πρωταθλήτριας. Αυτό είναι μεγάλη υπόθεση στην πρώτη χρονιά μίας εντελώς καινούργιας ομάδας.

Η ΑΕΚ έχει δημιουργήσει από το περσινό καλοκαίρι τις συνθήκες για να γίνει Πρωταθλήτρια. Νέο γήπεδο, προπονητής, γκρουπ, μεταγραφές, στελέχη ΠΑΕ στην πιο σοβαρή version τους σε σχέση με το περσινό χάλι, προπονητικό κέντρο υψηλού επιπέδου, ο κόσμος «ψημένος», η αύρα… πανηγυρική.

Την Τετάρτη η ΑΕΚ θα βρίσκεται στα ημιτελικά του Κυπέλλου και την Κυριακή με νίκη επί του Άρη θα είναι… πρώτη και θα περιμένει νέα γκέλα του ΠΑΟ τη Δευτέρα στην Τρίπολη. Το μομέντουμ είναι ΑΕΚ. Είτε με 4άρες, είτε με διπλό στη Νίκαια στο 92’. Το ποδόσφαιρο μιλά. Το ποδόσφαιρο δικαιώνεται.

ΥΓ: Το χθεσινό έχει ένα πολύ καλό αποτελέσματα για την ΑΕΚ στη Νίκαια, αλλά έχει και ένα σοβαρό καμπανάκι. Ακόμη ένα σοβαρό. Οπως στα Ιωάννινα, έτσι και χθες. Η ΑΕΚ δυστυχώς μπήκε στο ματς με ένα ύφος… μπλαζέ που δεν συνάδει σε ομάδα που δεν έχει πετύχει ακόμη τίποτε.

ΥΓ1: Η απόδοση του Αθανασιάδη περισσότερο δημιουργεί ανασφάλειες πια στην ΑΕΚ, παρά σιγουριά. Μετά την άμυνα που σε συνθήκες γρήγορου παιχνιδιού στην μετάβαση δείχνει προβληματική εικόνα και ο τερματοφύλακας προβληματίζει.

ΥΓ2: Το πιο χαρμόσυνο νέο μετά το διπλό της ΑΕΚ είναι ο Γκατσίνοβιτς. Άλλη ΑΕΚ μαζί του…

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X