Ντάνι Άλβες: Τι έδειξαν οι κάμερες ασφαλείας του μαγαζιού για την υπόθεση της σεξουαλικής επίθεσης

Ντάνι Άλβες: Τι έδειξαν οι κάμερες ασφαλείας του μαγαζιού για την υπόθεση της σεξουαλικής επίθεσης
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι αποκαλύψεις σχετικά με την υπόθεση του Ντάνι Άλβες και την κατηγορία εις βάρος του για σεξουαλική επίθεση σε γυναίκα σε νυχτερινό κέντρο στη Βαρκελώνη συνεχίζονται

Η καταγγέλλουσα κατηγόρησε τον Βραζιλιάνο ότι την ανάγκασε σε ερωτική πράξη στις 30 Δεκεμβρίου, στις τουαλέτες του VIP χώρου του κλαμπ, με την κατάθεσή της να σοκάρει.

Οι Αρχές εξέτασαν όλο το υλικό που είχαν στη διάθεσή τους από τις κάμερες ασφαλείας του μαγαζιού. Στα πλάνα φαίνονται ο Ντάνι Άλβες και η 23χρονη κοπέλα να πηγαίνουν στην τουαλέτα και μετά από 15 λεπτά να αποχωρούν.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Ισπανία από εκεί άρχισαν να ξετυλίγουν το κουβάρι της υπόθεσης και να πιέζουν τον 39χρονο ο οποίος σύμφωνα με το TV3 έπεσε σε αντιφάσεις και έδωσε τρεις διαφορετικές εκδοχές για το περιστατικό.

Οι εικόνες από τις κάμερες βρίσκονται στα χέρια των Αρχών και αναλύονται στο πλαίσιο της έρευνας. Μάλιστα, οι καταγραφές και οι μαρτυρίες που συγκεντρώθηκαν, δεν συμπίπτουν με καμία από τις εκδοχές που έδωσε ο Άλβες.

Θυμίζουμε ότι ο πρώην παίκτης της Μπαρτσελόνα οδηγήθηκε στις φυλακές και βρίσκεται υπό κράτηση στο σωφρονιστικό ίδρυμα Brians 1 της Βαρκελώνης από την Παρασκευή (20/1), με το δικαστήριο να αποφασίζει φυλάκιση χωρίς εγγύηση.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Γκέκο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X