Χαμός με χυμώδη δημοσιογράφο σε παρουσίαση ποδοσφαιριστή - Κολλητό φόρεμα, τρελές καμπύλες! (ΦΩΤΟ)

Χαμός με χυμώδη δημοσιογράφο σε παρουσίαση ποδοσφαιριστή - Κολλητό φόρεμα, τρελές καμπύλες! (ΦΩΤΟ)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ξανθιά σεξοβόμβα έκλεψε την παράσταση σε παρουσίαση γνωστού ποδοσφαιριστή, φορώντας ένα καυτό κόκκινο φόρεμα, που έκανε τις αναλογίες της να βγάζουν μάτι.

Στην Κολομβία για λογαριασμό της Ατλέτικο Τζούνιορ επέστρεψε μετά από χρόνια στο εξωτερικό ο Χουάν Φερνάντο Κιντέρο, ωστόσο κατά την παρουσίασή του από τη νέα του ομάδα, δεν ήταν αυτός που κέντρισε το ενδιαφέρον.

Κι αυτό γιατί, η δημοσιογράφος που ανέλαβε να τον παρουσιάσει στο κοινό της ομάδας, τράβηξε πάνω της τα βλέμματα με τις πληθωρικές καμπύλες της και το κολλητό κόκκινο φόρεμα που επέλεξε να φορέσει.

Ο λόγος για την Σάντρα Εσκουδέρο, η οποία έκλεψε την παράσταση και έκανε τους οπαδούς να ασχολούνται μαζί της, παρά με το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας τους.

Δείτε την εδώ

ΑΕΚ Cult Stories #6: Ο εφιάλτης Νατσούρα και οι στιγμές που θα αλλάζαμε – Το νέο Podcast του enwsi.gr (AUDIO)http://ΑΕΚ Cult Stories #6: Ο εφιάλτης Νατσούρα και οι στιγμές που θα αλλάζαμε – Το νέο Podcast του enwsi.gr (AUDIO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X