O Εμπαπέ αντέγραψε τον απρεπή πανηγυρισμό του Μαρτίνες! (ΦΩΤΟ)

Μουντιάλ 2022: Πανέτοιμος ο Μπαπέ για τον μεγάλο προημιτελικό με την Αγγλία
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Όχι μόνο δεν ενοχλήθηκε από τον περίφημο πανηγυρισμό του Εμιλιάνο Μαρτίνες, μετά τον τελικό του Μουντιάλ, ο Κιλιάν Μπαπέ, αλλά τον αντέγραψε κιόλας!

Ήταν εκείνη η στιγμή που έγινε viral καθώς ο παίκτης της εθνικής ομάδας της Αργεντινής παρέλαβε το βραβείο του καλύτερου τερματοφύλακα στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ και το τοποθέτησε προκλητικά μπροστά στα γεννητικά όργανά του.

Το στιγμιότυπο έκανε τον γύρο του κόσμου και σχολιάστηκε για την απρέπεια του Μαρτίνες, ο οποίος πάντως συνέχισε να προκαλεί στους πανηγυρισμούς έχοντας, μάλιστα, στο επίκεντρο τον σούπερ σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν.

Μόνο που ο Μπαπέ δεν φάνηκε να ενοχλείται ιδιαίτερα και δεν είχε και κανένα πρόβλημα να… αντιγράψει τον Αργεντινό κάνοντας την ίδια κίνηση με ένα αντικείμενο αποχωρώντας από το προπονητικό κέντρο της Παρί.O Εμπαπέ αντέγραψε τον απρεπή πανηγυρισμό του Μαρτίνες! (ΦΩΤΟ)

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X