Σοκάρει θύμα του Άλβες: «Προσπάθησα να αντισταθώ, έλεγε ότι ήμουν το πουτ@@@@ι του»

Τσάβι για τη φυλάκιση του Ντάνι Άλβες: «Είμαι σοκαρισμένος, νιώθω άσχημα για αυτόν»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σοκαριστική είναι η περιγραφή όσων κατήγγειλε ότι βίωσε από τον Ντάνι Άλβες η γυναίκα που τον κατήγγειλε για σεξουαλική επίθεση.

Ο Βραζιλιάνος αμυντικός βρίσκεται στη φυλακή από το βράδυ της περασμένης Παρασκευής, καθώς κλήθηκε να καταθέσει για όσα έγιναν την 30η Δεκεμβρίου σε κλαμπ της Βαρκελώνης, έπεσε σε αντιφάσεις και κρίθηκε ότι θα πρέπει να κρατηθεί καθώς ήταν ύποπτος φυγής.

Καθώς περνούν οι μέρες, βγαίνουν στη δημοσιότητα λεπτομέρειες πως αφορούν το περιστατικό με μια 23χρονη να τον καταγγέλει για σεξουαλική επίθεση.

Ρεπορτάζ στην Ισπανία αποκαλύπτουν λεπτομέρειες από την κατάθεση της νεαρής γυναίκας και τον εφιάλτη που έζησε στις τουαλέτες του νυχτερινού κέντρου.

«Μου είπε να τον ακολουθήσω, αλλά δεν ήξερα τι βρισκόταν πίσω από εκείνη την πόρτα. Δεν είχα καταλάβει ότι θα πηγαίναμε στις τουαλέτες, φαντάστηκα ότι θα ήταν κάποιο μέρος μόνο για VIP. Προσπάθησα να αντισταθώ, αλλά ήταν πολύ πιο δυνατός από εμένα» είπε η κοπέλα.

«Μπήκε πρώτος, ακολούθησα, έκλεισε την πόρτα και τότε του είπα αμέσως ότι ήθελα να φύγω. Μου είπε ότι αυτό δεν ήταν δυνατόν και μετά μου έλεγε συνέχεια να του πω ότι ήμουν το πουτ@@@@ι του. Του έλεγα ότι ήθελα να φύγω, αλλά επέμενε. Μου έπιασε το κεφάλι, μου το έσπρωχνε χαμηλά και μου ζητούσε να του κάνω στοματικό έρωτα» συμπλήρωσε η γυναίκα λέγοντας ότι η ίδια επέμενε να λέει στον Άλβες ότι δεν θέλει να συνεχίσει και να την αφήσει να φύγει.

Ο ποδοσφαιριστής εξοργισμένος φέρεται να την χτύπησε για να σταματήσει να αντιστέκεται…

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X