Ο πιο... καλός ήταν ο Κοπιτσής, η ΑΕΚ νίκησε τον Παναθηναϊκό και πέταξε για το τρίτο διαδοχικό πρωτάθλημα! (VIDEO)

Ο πιο... καλός ήταν ο Κοπιτσής, η ΑΕΚ νίκησε τον Παναθηναϊκό και πέταξε για το τρίτο διαδοχικό πρωτάθλημα! (VIDEO)

6η σερί νίκη με τα γκολ του «βιαστή» Κοπιτσή και του Αλεξανδρή, η ΑΕΚ στο +9 και εξασφάλιση του τρίτου σερί τίτλου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η τριετία των συνεχόμενων τίτλων της ΑΕΚ από το 1992 ως το 1994 κορυφώθηκε με το πιο εύκολο από τα τρία πρωταθλήματα, το οποίο είχε ουσιαστικά είχε κριθεί από τις 23 Ιανουαρίου, όταν η ΑΕΚ νίκησε 2-0 τον Παναθηναϊκό στη Νέα Φιλαδέλφεια και εξασφάλισε μία απόσταση εννέα βαθμών, 13 αγωνιστικές πριν τη λήξη του πρωταθλήματος

Ήταν το βράδυ που ο Χάρης Κοπιτσής έγινε… μύθος και τραγούδι από την εξέδρα. Μέχρι το 75’ φαινόταν το 0-0 δεν θα άλλαζε, αλλά τότε ήταν που ο Κοπιτσής έκανε μία επέλαση από τα δεξιά, έκλινε προς τα αριστερά και έπιασε ένα ασύλληπτο αριστερό σουτ που κατέληξε στα δίχτυα.

Ενα χρόνο μετά το γκολ του στο (επίσης καθοριστικό) 3-1 της 4/4/1993, ο Χάρης έγινε… τραγούδι: «Ο πιο καλός ο βιαστής είναι ο Χάρης Κοπιτσής, είναι τρελός, ψυχοπαθής μα πάνω απ’ όλα ΑΕΚτζής».

Εννέα λεπτά μετά η ΑΕΚ κέρδισε φάουλ, ο Τάσος Μητρόπουλος πάτησε την μπάλα για τον Αλέξη Αλεξανδρή και αυτός με ένα επίσης ασύλληπτο σουτ έστειλε την μπάλα στην ίδια γωνία για να κάνει το 2-0.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X