Βαρούχας: «Υπάρχει πέναλτι πάνω στον Ρότα» (VIDEO)

Βαρούχας: «Υπάρχει πέναλτι πάνω στον Ρότα» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Ο καθηγητής διαιτησία εξέθεσε Σιδηρόπουλου και Καραντώνη για το ματς της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ δεν ασχολήθηκε με την διαιτησία του Τάσου Σιδηρόπουλου στο παιχνίδι της με τον Ιωνικό, ωστόσο όταν η ομάδα της Νίκαιας έβγαλε ανακοίνωση -αρκετές ώρες μετά το ματς- υπήρξε απάντηση από τον Τάσο Τσατάλη για τη φάση του μαρκαρίσματος του Βαλεριάνου στον Ρότα.

Ο Παναγιώτης Βαρούχας ήταν ξεκάθαρος στην Αθλητική Κυριακή για τη συγκεκριμένη φάση λέγοντας πως πρόκειται για πέναλτι.

Η ΑΕΚ διαμαρτυρήθηκε για τη φάση που ο Βαλεριάνος μαρκάρει άτσαλα εντός περιοχής τον Λάζαρο Ρότα. Ο Τάσος Σιδηρόπουλος δεν υπέδειξε παράβαση, και ούτε ο Δημήτρης Καραντώνης που ήταν στο VAR. Δεν κάλεσε τον διαιτητή να δει τη φάση και ως εκ τούτου το παιχνίδι συνεχίστηκε.


«Ο Βαλεριάνος κάνει ένα απρόσεκτο μαρκάρισμα πάνω στον Ρότα. Υπάρχει παράβαση, είναι πέναλτι», είπε ο Παναγιώτης Βαρούχας χωρίς.


ΑΕΚ Cult Stories #6: Ο εφιάλτης Νατσούρα και οι στιγμές που θα αλλάζαμε – Το νέο Podcast του enwsi.gr (AUDIO)http://ΑΕΚ Cult Stories #6: Ο εφιάλτης Νατσούρα και οι στιγμές που θα αλλάζαμε – Το νέο Podcast του enwsi.gr (AUDIO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X