Ιωνικός - ΑΕΚ: Η κριτική των 15 κιτρινόμαυρων

Εικόνες από το Ιωνικός - ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Η κριτική των παικτών της ΑΕΚ που έπαιξαν στο ματς με τον Ιωνικό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ άρχισε να παίζει μπάλα μετά το 70′ στη Νίκαια, όμως κατάφερε να πετύχει μια τρομερή ανατροπή. Στο μικροσκόπιο του enwsi.gr, οι 15 κιτρινόμαυροι που έπαιξαν στο ματς με τον Ιωνικό.

Γιώργος Αθανασιάδης: Η αλήθεια είναι πως φέρει ευθύνη στην φάση του γκολ του Ιωνικού. Υπό την έννοια πως έχει βάλει λάθος το κορμί του και δεν μπορεί να κάνει σωστή αντίδραση. Κατά τα άλλα βγάζει σωστές αντιδράσεις σ’ όσες άλλες περιπτώσεις χρειάστηκε να επέμβει. Παρόλο που ίσως στην διπλή απόκρουση που χρειάστηκε να κάνει προς το τέλος, να μπορούσε διαφορετική αντίδραση.

Λάζαρος Ρότα: Δεν ήταν από τα καλά παιχνίδια του διεθνή μπακ. Στο μεγαλύτερο κομμάτι του παιχνιδιού δεν ήταν καθόλου καλός ούτε ανασταλτικά, αλλά ούτε και στα ανεβάσματα του. Παρόλα αυτά στο τελευταίο σημαντικό κομμάτι του παιχνιδιού, βοήθησε.

Ντομαγκόι Βίντα: Πέτυχε το γκολ της ισοφάρισης και αυτό έχει ίσως την μεγαλύτερη αξία απ’ όλα μέσα στο χθεσινό ματς. Παρόλο που δεν ήταν σε καθόλου καλό απόγευμα. Δεν πήγαινε αποφασιστικά πάνω στην μπάλα, έχασε πολλές μονομαχίες και γενικώς δεν έδειχνε να πατάει καθόλου καλά.

Αρόλντ Μουκουντί: Ίσως το πιο κακό ματς του Καμερουνέζου κεντρικού αμυντικού με την φανέλα της ΑΕΚ. Ταλαιπωρήθηκε πολύ και από τον Σεμπά και έκανε και λάθος εκτίμηση στο μαρκάρισμα στην φάση του γκολ του Ιωνικού. Αλλά γενικώς σ’ ολόκληρο το παιχνίδι δεν ήταν καθόλου καλός.

Εχσάν Χατζισαφί: Κακό ματς και από τον Ιρανό. Είχε και αυτός πολλά προβλήματα στο ανασταλτικό κομμάτι και στις επιστροφές του. Ενώ με εξαίρεση ένα καλό σουτ που έκανε στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, γενικώς δεν μπόρεσε να βοηθήσει όπως έπρεπε την επιθετική λειτουργία στα ανεβάσματα του.

Νταμιάν Σιμάνσκι: Πολύ κακό ματς και από τον Πολωνό χαφ. Ήταν απ’ αυτούς που δεν πατούσαν καθόλου καλά. Έχασε και αυτός πολλές μονομαχίες, έκανε πολλά λάθη με την μπάλα στα πόδια του και δεν βοήθησε σχεδόν καθόλου σε κανέναν τομέα του παιχνιδιού της ΑΕΚ.

Γενς Γιόνσον: Ήταν λίγο πιο ουσιαστικός στα χαφ από τον Σιμάνσκι. Αλλά δεν έκανε και το σούπερ ματς. Όμως όταν έμεινε ως μοναδικό αμυντικό χαφ, στις αλλαγές του Αλμέιδα από τον πάγκο, έκανε καλή δουλειά και βοήθησε.

Ορμπελίν Πινέδα: Σε πολύ κακό απόγευμα και ο Μεξικανός χαφ. Ο Ιωνικός με τον τρόπο παιχνιδιού κατάφερε να το βγάλει πολύ νωρίς από το παιχνίδι. Και ουσιαστικά ο Πινέδα δεν εμφανίστηκε πουθενά. Πολλά λάθη, πολλές επιπόλαιες και ανούσιες ενέργειες.

Σέρχιο Αραούχο: Είχε τεράστια διάθεση, έβγαλε τεράστιο πάθος, αλλά μέχρι να γίνουν οι αλλαγές του Αλμέιδα, δεν είχε καταφέρει να βοηθήσει και πολύ στο παιχνίδι της ομάδας. Δεν του ταίριαζε άλλωστε έτσι όπως πήγαινε το ματς. Όταν πλησίασε περισσότερο στην περιοχή στα τελευταία λεπτά, είχε και αυτός συνεισφορά στην ανατροπή.

Τομ Φαν Βέερτ: Ξεκίνησε στην βασική ενδεκάδα λόγω της αναγκαστικής απουσίας του Λιβάι. Ωστόσο δεν μπόρεσε να βοηθήσει σχεδόν καθόλου. Βεβαίως τροφοδοτήθηκε ελάχιστα, αλλά του έλειπε και η κινητικότητα. Έχασε πάντως μια καλή ευκαιρία για να σκοράρει.

Νορντίν Άμραμπατ: Η ΑΕΚ ακούμπησε την μπάλα στο μεγαλύτερο κομμάτι του παιχνιδιού της, στα πόδια του. Πήρε πολλές πρωτοβουλίες, αλλά η αλήθεια είναι πως δεν είχε καθόλου ουσία στο παιχνίδι του. Και κάποια στιγμή άρχισε να μην έχει και καθαρό μυαλό, καθώς εκνευρίστηκε από το σκληρό παιχνίδι του αντιπάλου.

Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς: Μόλις την προηγούμενη Τρίτη, επέστρεψε σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων, μετά από περίπου δυο μήνες απουσίες. Ο Αλμέιδα τον έριξε στο ματς όταν η μπάλα έκαιγε και εκείνος βοήθησε πολύ και σ’ όλους τους τομείς. Έδωσε εμπνεύσεις, έδωσε ποιότητα και ταχύτητα στον τρόπο που η ΑΕΚ εκδήλωνε επιθέσεις.

Πάολο Φερνάντες: Πολλή δουλειά από την ώρα που μπήκε στο ματς. Δημιούργησε πολλές καταστάσεις από την δεξιά πλευρά και είχε ουσία ο τρόπος με τον οποίο το έκανε. Έδωσε και την ασίστ με εκτέλεση κόρνερ εξαιρετική για την ισοφάριση της ΑΕΚ.

Στίβεν Τσούμπερ: Ο άνθρωπος του αγώνα. Από την πρώτη στιγμή που μπήκε ως αλλαγή μέσα στο ματς, έδειχνε πως ήταν σε καλή κατάσταση και πήρε ορισμένες πολύ καλές προσπάθειες πάνω του. Το… κερασάκι στην τούρτα όμως, ήταν η γκολάρα που πέτυχε στις καθυστερήσεις και τους… ξέρανε όλους.

Πέτρος Μάνταλος: Μπήκε στο γήπεδο και αυτός κεφάτος και πήρε πολλές μπάλες στα πόδια του. Έκανε ορισμένες λάθος ενέργειες, έκανε και κάποιες άλλες που ήταν πολύ καλές. Όμως τα… έσβησε όλα με την κάθετη πάσα – ασίστ που έδωσε στον Τσούμπερ στο νικητήριο γκολ.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X