Η ΑΕΚ κάθεται στον… λαιμό του Λουτσέσκου: «Μας έκλεψαν το πρωτάθλημα το 2018 - Φαβορί για τον τίτλο οι ομάδες από πάνω, με νέο γήπεδο, με το σύστημα να τους βοηθά»

Η ΑΕΚ κάθεται στον… λαιμό του Λουτσέσκου: «Μας έκλεψαν το πρωτάθλημα το 2018 - Φαβορί για τον τίτλο οι ομάδες από πάνω, με νέο γήπεδο, με το σύστημα να τους βοηθά»
Photo Credits: INTIME

Είναι, πλέον, ξεκάθαρο πως η ΑΕΚ κάθεται στον... λαιμό του Λουτσέσκου που για ακόμη μία φορά είπε: ««Μας έκλεψαν το πρωτάθλημα το 2018»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 3-0 του Παναθηναϊκού στη Λεωφόρο με τον Ραζβάν Λουτσέσκου για πολλοστή φορά να κάνει γραφικές δηλώσεις περί κλεμμένου πρωταθλήματος το 2018 αναφέροντας ταυτόχρονα πως «φαβορί για τον τίτλο είναι οι ομάδες με νέο γήπεδο και σύστημα να τους βοηθά».

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου μιλώντας στην συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη με 3-0 επί του Παναθηναϊκού στη Λεωφόρο ανέφερε τα εξής: «Είμαστε μια ομάδα που άλλαξε το μισό και πλέον ρόστερ. Ήρθαν παίκτες με προοπτική, αλλά δεν ήταν μέρος ομάδων που μάχονταν για τίτλους. Χρειάστηκε χρόνος για να βρεθεί χημεία. Πηγαίνουμε παιχνίδι με παιχνίδι. Δεν αλλάζει τίποτα για εμάς. Λέω ξανά ότι η φετινή δουλειά θα εμφανιστεί την επόμενη σεζόν».

Για τις ομάδες που είναι φαβορί για το πρωτάθλημα: «Φαβορί για τον τίτλο είναι οι ομάδες που είναι πιο πάνω από εμάς στον βαθμολογικό πίνακα. Με νέο γήπεδο, με το σύστημα να τους βοηθάει με το οποιοδήποτε τρόπο».

Για το πόσο σημαντική ήταν η νίκη για τον ΠΑΟΚ: «Στην Ελλάδα ο προπονητής κρίνεται από το τελευταίο αποτέλεσμα. Είτε θα είσαι ο καλύτερος προπονητής στον κόσμο, είτε ο πιο ηλίθιος άνθρωπος. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα. Δε θέλω να συγκρίνω κανένα προηγούμενο αποτέλεσμα με το σημερινό. Αυτό το παιχνίδι έχει τη δική του ιστορία, την προηγούμενη εβδομάδα ήταν άλλο ματς. Ο Παναθηναϊκός είναι μια ομάδα με καλή οργάνωση, αλλά εμείς είχαμε εξαιρετική αγωνιστική εικόνα και αυτοπεποίθηση».

Για την ομάδα της πρώτης του θητείας με την φετινή: «Η ομάδα του 2017 έως του 2019 ήταν φανταστική, κέρδισε δύο πρωτάθλημα και δύο κύπελλα. Το ένα μας το έκλεψαν. Δεν ξέρω αν είναι σωστό να γίνονται συγκρίσεις και για την τότε ομάδα και για την τώρα».

Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X