Τα «τρία 10άρια» του Ολυμπιακού «κόλλησαν» στο Περιστέρι, 1-1 με Ατρόμητο!

Τα «τρία 10άρια» του Ολυμπιακού «κόλλησαν» στο Περιστέρι, 1-1 με Ατρόμητο!
Photo Credits: INTIME

Τα «τρία 10άρια» του Ολυμπιακού «κόλλησαν» στο Περιστέρι, με τους «ερυθρόλευκους» να μένουν στο 1-1 με τον Ατρόμητο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τα «τρία 10άρια» του Ολυμπιακού «κόλλησαν» στο Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο (1-1).

Η εμφάνιση του Ολυμπιακού ήταν απογοητευτική στο Περιστέρι απέναντι σε έναν ψυχωμένο Ατρόμητο που δεν αμύνθηκε στο ματς, αλλά το διεκδίκησε. Οι Περιστεριώτες είχαν πολύ καλά διαστήματα απέναντι σε έναν Ολυμπιακό που δεν είχε πλάνο στο παιχνίδι του. Έναν Ολυμπιακό με «τρία δεκάρια » που αμυντικά έμπαζε, ενώ δημιουργικά είχε μόνο εξάρσεις.

Έτσι ο Ολυμπιακός άφησε δύο βαθμούς στο Περιστέρι και πλέον η διαφορά του από την ΑΕΚ είναι στο +5 και από τον Παναθηναϊκό στο +6′.

Μοιρασμένο το πρώτο 45λεπτο

Μοιρασμένο το πρώτο 45λεπτο στο Περιστέρι. Ο Ατρόμητος ξεκίνησε δυνατά, ο Ολυμπιακός εν συνεχεία κυριάρχησε.

Ο Ατρόμητος μπήκε δυνατά και απείλησε δις στο πρώτο 15λεπτο με την προβολή του Στρούγγη στο 13′, σε μία φάση που έκανε τρομερή επέμβαση ο Πασχαλάκης, ενώ λίγο μετά αστόχησε ο Ρομπάιγ από θέση βολής.

Από εκεί και πέρα ο Ατρόμητος οχυρώθηκε πίσω, ο Ολυμπιακός είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, αλλά δεν πάτησε πολύ στην αντίπαλη περιοχή. Τα σουτ από Μπιέλ (24′) και Φορτούνη (34′) ήταν ό,τι καλύτερο έκαναν οι “ερυθρόλευκοι” στο πρώτο μέρος.

Προηγήθηκε με Μπακαμπού ο Ολυμπιακός, απάντησε ο Ατρόμητος

Με την έναρξη του β’ ο Ολυμπιακός απείλησε με τον Χάμες (52′) και έφθασε στο γκολ στο 54′ με τον Μπακαμπού. Ο Εμβιλά τροφοδότησε τον Μπιέλ, ο οποίος με περίτεχνο τσίμπημα της μπάλα έβγαλε κάθετα για τον Μπακαμπού που εκτέλεσε τον Γιαννιώτη.

Ο Ατρόμητος έβγαλε αντίδραση και ισοφάρισε στο 64′ με τον Φριτζόνσον, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε στην αίστ του Ρομπάιγ και με ωραίο τελείωμα έκανε το 1-1 και ενώ στο 61′ ο ίδιος παίκτης είχε σημαδέψει το δοκάρι.

Το ματς του Περιστερίου ξεκινούσε από την αρχή με τον Ατρόμητο να μπαίνει ξανά σ’ αυτό και τον Ολυμπιακό, πλέον, να νιώθει την πίεση. Στο 78′ απείλησε ο Ολυμπιακός, σε γύρισμα του Γκάρι και σουτ με τη μία από τον Ελ Αραμπί, με την μπάλα να περνά άουτ.

Ο Ατρόμητος όχι μόνο δεν τα έχασε. Στο 81′ έχασε τεράστια ευκαιρία για το 2-1, όταν μετά από κεφαλιά του Ροτάριου, αστόχησε από κοντά ο Φριντζόσον.

Το 1-1 παρέμενε και στο 90+1′ ο Ολυμπιακός απείλησε εκ νέου με σόλο προσπάθεια του Χάμες και σουτ που έβγαλε ο Γιαννιώτης. Έτσι το 1-1 έμελλε να μην αλλάξει έως το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Ατρόμητος (Κρις Κόουλμαν / 4-2-3-1): Γιαννιώτης, Ντε Μποκ, Χατζηισαΐας, Στρούγγης, Κεσχρίντα, Γκονθάλεθ, Έρλινγκμαρκ (76′ Οικονομίδης), Ρομπάιγ (88′ Τζαβίδας), Φριντζόνσον (82′ Τζοβάρας), Ροτάριου, Κιάρτανσον (82′ Κωτσόπουλος).

Ολυμπιακός (Μίτσελ / 4-2-3-1): Πασχαλάκης, Ρέαμπτσιουκ, Ντόη, Παπασταθόπουλος, Ροντινέι (84′ Βρουσάι), Εμβιλά, Ιν. Χουάνγκ (70′ Γκάρι Ροντρίγκες), Μπιέλ (84′ Σαμασέκου), Χάμες, Φορτούνης (46′ Μασούρας), Μπακαμπού (70′ Ελ Αραμπί).

Σκόρερ: 64′ Φριτζόνσον – 54′ Μπακαμπού

Διαιτητής: Ευάγγελος Μανούχος (Αργολίδας)

Βοηθοί: Λάζαρος Δημητριάδης (Μακεδονίας), Κωνσταντίνος Τριανταφύλλου (Αρκαδίας)

Τέταρτος: Σπυρίδων Ζαμπάλας (Ηπείρου)

VAR: Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας)

AVAR: Αθανάσιος Κόλλιας (Ηπείρου)

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X