Μάιλς: «Πάμε στην Ισπανία να παλέψουμε για νίκη»

Μάιλς: «Πάμε στην Ισπανία να παλέψουμε για νίκη»
Photo Credits: INTIME

Ο Αϊζάια Μάιλς μίλησε για τον ρόλο που έχει στη φετινή ΑΕΚ και έδωσε το σύνθημα ενόψει του αγώνα με τη Μάλαγα

Χρειάστηκε να περάσουν περίπου δύο μήνες, όμως η αναμονή έλαβε τέλος. Ο Αϊζάια Μάιλς έκανε ντεμπούτο στην Basket League με τη φανέλα της ΑΕΚ, στο παιχνίδι κόντρα στον Απόλλωνα. Και η παρουσία του ήταν καθοριστική, ώστε η ομάδα του Ηλία Καντζούρη να φτάσει στο θετικό αποτέλεσμα.

Το impact του 28χρονου φόργουορντ ήταν καθοριστικό για τη νίκη της Ένωσης, καθώς με το μακρινό του σουτ έδωσε πολλές λύσεις σε σημεία που η ΑΕΚ είχε ανάγκη από σκοράρισμα.

Το γεγονός πως αυτό ήταν το πρώτο παιχνίδι του στο πρωτάθλημα της Basket League έδωσε μια διαφορετική παράμετρο. «Νιώθω καλά. Επιτέλους έπαιξα μπροστά στον κόσμο της ΑΕΚ που δείχνει αγάπη και υποστήριξη από την πρώτη μέρα. Είναι καλό να βρίσκω ρυθμό. Για περίπου 2 μήνες έπαιξα 4 παιχνίδια και τώρα θέλω να βρω ρυθμο και να συνεχίσω με τον ίδιο τρόπο», εξήγησε μιλώντας στο SDNA ο Αμερικανός άσος.

Το σημαντικότερο όλων ωστόσο ήταν πως η ΑΕΚ κατάφερε να πάρει αυτό που ήθελε, τη νίκη, χωρίς να πιάσει υψηλά στάνταρ απόδοσης. Ένα στοιχείο που δείχνει πως οι «κιτρινόμαυροι» βρίσκουν τρόπους να παίρνουν αυτό που θέλουν σταδιακά.

«Κάθε φορά που κερδίζεις εκτός έδρας είναι καλό για την ομάδα. Αυτό δείχνει τις ικανότητές μας σαν σύνολο», ανέφερε επί του θέματος και πρόσθεσε «Θέλουμε να παίζουμε καλύτερα, αλλά στο τέλος της ημέρας αυτό που μετράει είναι το αποτέλεσμα. Έχουμε ένα μεγάλο παιχνίδι μπροστά μας για το BCL στην Ισπανία, κόντρα στην Μάλαγα και η προσοχή μας είναι σε αυτό πλέον».

Το παιχνίδι στην Πάτρα ανήκει στο παρελθόν και στον ορίζοντα πλέον υπάρχει μια άλλη μάχη. Αυτή απέναντι στην Ουνικάχα Μάλαγα για το BCL. Είναι προφανές πως ο βαθμός δυσκολίας είναι σαφώς πιο υψηλός σε σχέση με το παιχνίδι της Πάτρας, ωστόσο εντός των τειχών ξέρουν άπαντες ιτ πρέπει να κάνουν.

Η βάση υπάρχει και σε αυτή θέλει να πατήσει η ΑΕΚ. «Θέλουμε να κρατήσουμε την εικόνα μας στην άμυνα, να εστιάσουμε στις αρχές μας αμυντικά. Γυρίσαμε καλά τη μπάλα, αν και κάποια σουτ δεν βρήκαν στόχο στο παιχνίιδι. Γυρίσαμε όμως τη μπάλα και αυτό μπορεί να μας δώσει μομέντουμ. Ο τρόπος που γυρίζουμε τη μπάλα είναι επιθετικός, ακόμα κι αν τα σουτ δεν μπαίνουν».

Η εικόνα στην άμυνα ήταν ένα από τα θετικά της αναμέτρησης με τον Απόλλωνα. Οι 61 πόντοι παθητικό είναι θετικό νούμερο, που μπορεί να δώσει ώθηση για τη δύσκολη συνέχεια. «Χάσαμε κάποιες φορές τη συγκέντρωσή μας κατά τη διάρκεια του αγώνα στην Πάτρα», παραδέχτηκε ο Αμερικανός που εξήγησε «όμως κάθε φορά που έχουμε μεγάλα παιχνίδια δείχνουμε πως είμαστε εκεί. Αυτό κάναμε και κόντρα στην Καρσίγιακα, αλλά και κόντρα στην Τόφας. Είμαι ενθουσιασμένος για την ομάδα μας. Τώρα έχουμε ένα μεγάλο παιχνίδι στην Ισπανία και θέλουμε να παλέψουμε για τη νίκη».

Διαβάστε τη συνέχεια

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X