«Το θάρρος σου, η δύναμή μας»: συγκινητικό πανό των οπαδών της Σαμπντόρια για τον Βιάλι (VIDEO)

«Το θάρρος σου, η δύναμή μας»: συγκινητικό πανό των οπαδών της Σαμπντόρια για τον Βιάλι (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Συγκινητικές στιγμές στη μνήμη του Τζιανλούκα Βιάλι από τους οπαδούς της Σαμπντόρια πριν από την αναμέτρηση ενάντια στην Ουντινέζε

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ένα τρομερό πανό σήκωσαν οι οπαδοί της Σαμπντόρια στη μνήμη του Τζιανλούκα Βιάλι, ο οποίος έχασε τη μάχη με τον καρκίνο, γράφοντας συγκεκριμένα «Το θάρρος σου είναι η δύναμή μας».

Παράλληλα, ο πρόεδρος της Σαμπντόρια και πρώην συμπαίκτης του Βιάλι, Μάρκο Λάνα, διάβασε μια συγκινητική επιστολή πριν από τη σέντρα της αναμέτρησης με την Ουντινέζε.

«Αγαπητέ Λούκα, σε σκεφτόμασταν τόσο καιρό, σε ψάχναμε στα βίντεο και ξαναείδαμε τα γκολ και τους πανηγυρισμούς σου. Θυμηθήκαμε τι είδους συμπαίκτης ήσουν. Ακούμε συχνά τα συγκινητικά σου λόγια. Κοιτάξαμε τα δάκρυα και τις αμέτρητες λέξεις και χειρονομίες που έκανες κατά τη διάρκεια της μάχης σου. Μαθήματα ζωής για να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι. Θα είσαι για πάντα στις καρδιές μας, μαζί σου κάναμε μια στιγμή της ζωής μας αξέχαστη. Είμαστε εδώ εκ μέρους κάθε οπαδού της Σαμπντόρια. Είναι στην καταιγίδα που βλέπεις τους πραγματικούς ναυτικούς. Γεια σου Λούκα, σε αγαπάμε»

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X