Αλ Νασρ: Παράνοια οπαδών για τον Ρονάλντο με ομαδικά «Siuuuu» (VIDEO)

Αλ Νασρ: Παράνοια οπαδών για τον Ρονάλντο με ομαδικά «Siuuuu» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Συγχρονισμένο «Siuuuu» από τους οπαδούς της Αλ Νασρ για τον Ρονάλντο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι οπαδοί της Αλ Νασρ κινούνται στον… αστερισμό του Κριστιάνο Ρονάλντο και βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου τους δείχνει να φωνάζουν συγχρονισμένα «Siuuu» κοπιάροντας τον χαρακτηριστικό πανηγυρισμό του Πορτογάλου!

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έκανε την πρώτη του εμφάνιση μπροστά στους Σαουδάραβες οπαδούς στο φιλικό των Αλ Χιλάλ & Αλ Νασρ Stars κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέν (4-5) και οπαδοί της νέας του ομάδας εθεάθησαν να πανηγυρίζουν με ομαδικά… Siuuu!

Ο πέντε φορές νικητής της «Χρυσής Μπάλας» δεν έχει ντεμπουτάρει ακόμα επίσημα με τη φανέλα της Αλ Νασρ. Αναμένεται να κάνει την πρώτη του εμφάνιση στο παιχνίδι κόντρα στην Ettifaq για το Saudi Pro League στο «Mrsool Park» την Κυριακή (22/01).

Οι υποστηρικτές του συλλόγου πάντως ξέρουν ήδη πώς θα τον υποδεχτούν. Ένα βίντεο στο TikTok τους δείχνει με υψωμένα τα χέρια, να τα χτυπούν ρυθμικά, φωνάζοντας «Siuu», τον trademark πανηγυρισμό του 37χρονου επιθετικού.

Δείτε εδώ το βίντεο:

@ben

The best Ronaldo chant??🤣 #alnassr #ronaldo #cr7

♬ original sound – ben

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X