Ντάνι Άλβες: Δύσκολη η πρώτη του νύχτα στη φυλακή, σύμφωνα με τους Ισπανούς

Ντάνι Άλβες: Δύσκολη η πρώτη του νύχτα στη φυλακή, σύμφωνα με τους Ισπανούς
Photo Credits: INTIME

Δύσκολη η πρώτη νύχτα του Ντάνι Άλβες στη φυλακή, σύμφωνα με τους Ισπανούς

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ως εφιαλτική περιγράφουν την πρώτη νύχτα του Ντάνι Άλβες στη φυλακή ισπανικά δημοσιεύματα, τα οποία αναφέρουν πως ο Βραζιλιάνος ήταν εντελώς απόμακρος ενώ ούτε έφαγε, ούτε μίλησε με κάποιον.

Ο Ντάνι Άλβες βρίσκεται στη φυλακή εξαιτίας της υπόθεσης της σεξουαλικής επίθεσης εις βάρος μιας 23χρονης κοπέλας και μάλιστα θα παραμείνει έγκλειστος μέχρι να γίνει η δίκη. Σύμφωνα με το ισπανικό La Vanguardia, ο Βραζιλιάνος έζησε έναν εφιάλτη την πρώτη του νύχτα στο κελί.

Ο 39χρονος φαίνεται πως αρνήθηκε να φάει το οτιδήποτε, δεν αντάλλαξε σχεδόν καμία κουβέντα με κανέναν, ενώ δεν χρησιμοποίησε καν την τηλεφωνική κλήση που δικαιούτο, μιας και δεν θυμόταν απ’έξω το τηλέφωνο κάποιου συγγενικού προσώπου ή φίλου. Εμφανίστηκε δηλαδή, παντελώς απόμακρος, σχεδόν καταθλιπτικός, σίγουρα έντονα επηρεασμένος από τις ραγδαίες εξελίξεις της υπόθεσής του.

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X