ΑΕΚ: Συνέτριψε (10-1) και τον Ολυμπιακό Νικαίας και πάει για το ντέρμπι κορυφής με Δούκα

ΑΕΚ: Συνέτριψε (10-1) και τον Ολυμπιακό Νικαίας και πάει για το ντέρμπι κορυφής με Δούκα

Η ομάδα ποδοσφαίρου σάλας της ΑΕΚ πέτυχε μια ακόμη ευρεία νίκη στο πρωτάθλημα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το εντυπωσιακό σερί της συνεχίζει η ομάδα ποδοσφαίρου σάλας της ΑΕΚ η οποία συνέτριψε με 10-1 και τον Ολυμπιακό Νίκαιας- Ρέντη για την 13η αγωνιστική της Futsal Super League και έκανε άλλο ένα βήμα προς την επίτευξη του πρώτου στόχου της σεζόν, που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση της 1ης θέσης στην κανονική διάρκεια του Πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Άγγελου Εμμανουηλίδη, τα έδωσε όλα και έφτασε στο τρίποντο, απέναντι σε μία ομάδα που ενισχύθηκε μεταγραφικά και κατέκτησε και τον πρώτο της βαθμό την περασμένη εβδομάδα. Πλέον, στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο άπαντες κοιτούν το ντέρμπι κόντρα στον ΑΣΕ Δούκα που ακολουθεί, με την ομάδα των Εκπαιδευτηρίων να αντιμετωπίζουν και το Ικόνιο τη Δευτέρα (23/01). Στο αγωνιστικό κομμάτι, η ΑΕΚ με δύο γκολ του Βιτίνιο και ένα αυτογκόλ, προηγήθηκε με 3-1 στο ημίχρονο. Στο β’ μέρος, Ντάτης και Πάνου σημείωσαν δύο τέρματα για το 5-1, ενώ ακολούθησε ένα εντυπωσιακό χατ τρικ του Βούλετιτς. Ο Βιτίνιο σκόραρε ακόμα δύο γκολ στο φινάλε, διαμορφώνοντας το τελικό 10-1.

AEK – Oλυμπιακός Νίκ.-Ρέντη 10-1

Σκόρερς: Βιτίνιο (4), Αυτογκόλ, Ντάτης, Πάνου, Βούλετιτς (3).

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X