Νέα κακή εμφάνιση για την ΑΕΚ Β', κατέρρευσε στην Πάτρα και ηττήθηκε εύκολα (4-0) από την Παναχαϊκή

Νέα κακή εμφάνιση για την ΑΕΚ Β', κατέρρευσε στην Πάτρα και ηττήθηκε εύκολα (4-0) από την Παναχαϊκή
Photo Credits: INTIME

Κάκιστη σε όλο το ματς η ΑΕΚ Β΄, γνώρισε πολύ βαριά ήττα από την Παναχαϊκή και ο προβληματισμός εντείνεται

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ακόμα μια πολύ κακή εμφάνιση στο πρωτάθλημα της Super League 2 για την ΑΕΚ Β’, η οποία γνώρισε πολύ βαριά ήττα με 4-0 από την Παναχαϊκή στην Πάτρα.

Η ομάδα του Σωκράτη Οφρυδόπουλου γνώρισε νέα ήττα στο φετινό πρωτάθλημα, παρουσιάζοντας άκρως προβληματικό πρόσωπο για δεύτερο σερί ματς, καθώς πολύ κακή ήταν η εμφάνιση και στην εντός έδρας ήττα από τον Ολυμπιακό Β’.

Η Παναχαϊκή ήταν καλύτερη και στα 90 λεπτά του αγώνα και βρήκε δυο γκολ πριν την ανάπαυλα με Τσακμάκη και Κωνσταντακόπουλο.

Το β’ ημίχρονο ξεκίνησε το ίδιο τραγικά για την ΑΕΚ Β’, καθώς στο 50 δέχθηκε και τρίτο γκολ, αυτή τη φορά από τον Μπουρλάκη. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 78′ ο Αλεξόπουλος.

Παναχαϊκή: Θεοδωράκης, Στεργίδης (83′ Τριμμάτης), Τοπάλ, Τσακμάκης, Λαρέα, Κωνσταντακόπουλος, Τσιάρας (83′ Σίλβα), Μπουρλάκης, Ν. Καρακλάιτς, Χαντί (62′ Λινάρδος), Αλεξόπουλος (83′ Ζυγκερίδης).

ΑΕΚ Β’: Γκίνης, Σπυριδάκης, Κάτσικας, Ντάικο (67′ Τρούμπουλος), Σκόνδρας, Ρουκουνάκης, Μπότος, Ε. Χριστόπουλος (67′ Πανεράς), Α. Χριστόπουλος (56′ Δημητρίου), Μαχαίρας (46′ Γκολφίνος), Ζίνι (81′ Ρουκουνάκης).

ΑΕΚ Cult Stories #6: Ο εφιάλτης Νατσούρα και οι στιγμές που θα αλλάζαμε – Το νέο Podcast του enwsi.gr (AUDIO)http://ΑΕΚ Cult Stories #6: Ο εφιάλτης Νατσούρα και οι στιγμές που θα αλλάζαμε – Το νέο Podcast του enwsi.gr (AUDIO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X