Πογιέτ: «Όπου και αν αγωνίζεται ο Γιακουμάκης θα παίζει στην Εθνική»

Πογιέτ: «Όπου και αν αγωνίζεται ο Γιακουμάκης θα παίζει στην Εθνική»
Photo Credits: INTIME

Για τον Γιώργο Γιακουμάκη μίλησε ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Γκουστάβο Πογιέτ, λέγοντας πως όπου καν αν αγωνίζεται ο πρώην φορ της ΑΕΚ θα είναι μέλος της Εθνικής

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τα καλύτερα λόγια είχε να πει ο Γκουστάβο Πογιέτ για τον Γιώργο Γιακουμάκη.

Πολύτιμος για την εθνική είναι ο Γιώργος Γιακουμάκης, όπως ανέφερε σε δηλώσεις του ο τεxνικός της Ελλάδας, Γκουστάβο Πογιέτ. Συγκεκριμένα, Ουρουγουανός προπονητής ανέφερε πως σε όποια ομάδα και αν αγωνίζεται ο πρώην επιθετικός της ΑΕΚ, θα είναι και στη Εθνική, αν δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού.

«Νομίζω ότι είναι ένας δυνατός χαρακτήρας, του αρέσει να παίζει ποδόσφαιρο, σου δίνει το 100% όλη την ώρα, νομίζω ότι αυτός είναι ο λόγος που είναι τόσο δημοφιλής με τη Σέλτικ. Έχει γίνει καλύτερος μπροστά στο τέρμα και σκόραρε μερικά γκολ, αλλά την τελευταία σεζόν δεν έπαιζε κανονικά. Ένιωθε ότι ήθελε να παίξει», ανέφερε -αρχικά- για την παρουσία του στη Σέλτικ και συνέχισε:

«Πρώτα άκουσα ότι ήταν αυτή η ομάδα στην Ιαπωνία, τώρα ακούω ότι είναι η ομάδα στο MLS, οπότε πάντα λέω σε οποιονδήποτε παίκτη όταν ζητά τη γνώμη μου ότι πρέπει να πάρει καλές αποφάσεις. Όσο περισσότερες καλές αποφάσεις παίρνεις στην καριέρα σου, τόσο καλύτερη γίνεται η καριέρα σου. Όπου κι αν είναι στον κόσμο, θα είναι στην εθνική ομάδα αν δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών! Μου αρέσει πολύ και είναι σημαντικό μέλος της ελληνικής εθνικής ομάδας και ελπίζω να πάρει τη σωστή απόφαση για τον εαυτό του και για την εθνική ομάδα», κατέληξε.

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X