Μάντσεστερ Σίτι: Συνομιλίες με Γκουντογκάν για νέο συμβόλαιο

Μπαρτσελόνα: Συμφώνησε με τον Γκουντογκάν για τον Ιούνιο
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σύμφωνα με το «Athletic», ο Ιλκάι Γκουντογκάν βρίσκεται σε συνομιλίες με την Μάντσεστερ Σίτι για την ανανέωση του συμβολαίου του.

Ο 32χρονος Γερμανός κεντρικός μέσος ξεκίνησε συζητήσεις με τους «πολίτες» για την ανανέωση του συμβολαίου του, το οποίο ολοκληρώνεται το καλοκαίρι. Ο Γκουντογκάν έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών μεγάλων ομάδων, που έχουν την δυνατότητα να συνομιλήσουν απευθείας μαζί του, αφού βρίσκεται στο τελευταίο εξάμηνο του συμβολαίου του.

Εκείνη που φαίνεται να εξετάζει πιο ζεστά την περίπτωσή του είναι η Μπαρτσελόνα που μέσα σε λίγες μέρες τα δημοσιεύματα την έφεραν από απλή ενδιαφερόμενη στο να έχει πετύχει και συμφωνία με τον παίκτη.

Η Μάντσεστερ Σίτι θέλει να τον κρατήσει για άλλη μία σεζόν και πιστεύει πως η ανανέωση του συμβολαίου του Πεπ Γκουαρδιόλα θα βοηθήσει προς αυτή την κατεύθυνση. Μία σημαντική παράμετρος είναι και το γεγονός πως η σύζυγός του, Σάρα Αρφάουι πρόκειται να γεννήσει το πρώτο τους παιδί σε λίγους μήνες και προφανώς θα ήθελε να αποφύγει τέτοιες μετακινήσεις και να μείνει σ’ ένα μέρος που πλέον γνωρίζει καλά.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X