Ντάνι Άλβες: Η σύζυγός του ζητάει να μην ψάχνουν νέα στον πόνο της

Ντάνι Άλβες: Η σύζυγός του ζητάει να μην ψάχνουν νέα στον πόνο της
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η σύζυγος του Ντάνι Άλβες, ζητάει από τους δημοσιογράφους να έχουν ενσυναίσθηση και να την αφήσουν ουσιαστικά στην ησυχία τους, καθώς μετά τη σύλληψη του άντρα της δεν είναι και λίγοι αυτοί που βρίσκονται έξω από το σπίτι της.

Η σύζυγος του Ντάνι Άλβες, πρόσφατα έχασε τη μητέρα της, ενώ έχει να διαχειριστεί και τη σύλληψη του άντρα της για το θέμα με τη σεξουαλική επίθεση που φέρεται να έκανε ο άλλοτε μπακ των Μπαρτσελόνα, Παρί, Γιουβέντους και εθνικής Βραζιλίας.

«Ζητώ από τα μέσα ενημέρωσης που βρίσκονται έξω από το σπίτι μου να σεβαστούν την ιδιωτικότητά μου αυτή τη στιγμή. Η μητέρα μου πέθανε πριν από μια εβδομάδα.

Μόλις άρχισα να συνειδητοποιώ ότι δεν είναι πια εδώ για να βασανίζεται με την κατάσταση του συζύγου μου. Έχω χάσει τους μοναδικούς δύο πυλώνες της ζωής μου. Έχετε λίγη ενσυναίσθηση, αντί να ψάχνετε τόσα νέα στον πόνο των άλλων, σας ευχαριστώ».

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X