Πούμας: Έλυσε το συμβόλαιο του Ντάνι Άλβες μετά τις κατηγορίες περί σεξουαλικής επίθεσης (VIDEO)

Πούμας: Έλυσε το συμβόλαιο του Ντάνι Άλβες μετά τις κατηγορίες περί σεξουαλικής επίθεσης (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Τέλος ο Ντάνι Άλβες από την Πούμας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στη φυλακή οδηγήθηκε ο Ντάνι Άλβες, με το δικαστήριο να αποφασίζει την κράτησή του χωρίς εγγύηση μετά τις κατηγορίες γυναίκας για σεξουαλική επίθεση σε κλάμπ της Βαρκελώνης στις 30 Δεκεμβρίου, όπου βρισκόταν με δύο φίλες της.

Η Πούμας πήρε δραστικά μέτρα μετά τα όσα ήρθαν στο φως της δημοσιότητας, και έλυσε αμέσως το συμβόλαιο του Ντάνι Άλβες, με τον βραζιλιάνο ακραίο αμυντικό να βρίσκεται υπό κράτηση.

«Με τις πληροφορίες που προέκυψαν σήμερα για τη νομική διαδικασία που αντιμετωπίζει ο παίκτης Ντάνι Άλβες και για την οποία κρατείται στην Ισπανία, αποφασίσαμε να επικοινωνήσουμε τα εξής: Η Πούμας πήρε την απόφαση να τερματίσει τη σύμβαση εργασίας με τον Ντάνι Άλβες από σήμερα», ανέφερε ο Λεοπόλδο Σίλβα, πρόεδρος της ομάδας.

«Με την απόφαση αυτή, ο σύλλογος επαναλαμβάνει τη δέσμευσή του να μην ανέχεται πράξεις από κανένα μέλος του ιδρύματός μας, όποιο κι αν είναι αυτό, που αντίκεινται στο πανεπιστημιακό πνεύμα και τις αξίες του».

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X