Συγκλονιστικός Δημάτος για Μπακασέτα: «Οτι έχει καταφέρει μέχρι σήμερα το έχει πετύχει παλεύοντας μόνο με τον εαυτό του»

Συγκλονιστικός Δημάτος για Μπακασέτα: «Οτι έχει καταφέρει μέχρι σήμερα το έχει πετύχει παλεύοντας μόνο με τον εαυτό του»

Ο Ανδρέας Δημάτος για τον Τάσο Μπακασέτα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο πρώην διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ, Ανδρέας Δημάτος, με μια συγκλονιστική του ανάρτηση στα social media περιέγραψε το πώς ζούσε τον Τάσο Μπακασέτα στην ΑΕΚ.

Η ανάρτηση του Δημάτου για τον Μπακασέτα

«Είναι πάντως εκπληκτικό να ζεις στον ίδιο χώρο με έναν άνθρωπο, να είσαι σχεδόν καθημερινά μαζί του και να μην μπορείς καν να αντιληφθείς τον «γολγοθά» τον οποίο ανεβαίνει! Και να πρόκειται και από τα παιδιά που είναι λογικό να βρεθείς πιο κοντά λόγω της ποιότητας του χαρακτήρα του αλλά και του συνολικού επιπέδου του.

Να τον βλέπεις βέβαια να προσπαθεί, να παλεύει καθημερινά, αλλά απλά να μην του βγαίνει. Και κατόπιν τούτου να έχει να αντιμετωπίσει και όλη την καχυποψία και την αμφισβήτηση στο πρόσωπό του, τις προσδοκίες στις οποίες αδυνατεί να ανταποκριθεί.

Για αυτές τις αμφιβολίες στην πρώτη χρονιά του Tάσου Μπακασέτα στα Σπάτα θυμάμαι τις καθημερινές συζητήσεις, αλλά και τη σιγουριά του Βασίλη Δημητριάδη. Εμπειρος από αποδυτήρια, πρώην ποδοσφαιριστής που πιθανότατα στη δική του αντίστοιχη μετάβαση είχε παλέψει και αυτός με τον εαυτό του, δεν είχε την παραμικρή επιφύλαξη.

«Τον Μπακασέτα μην τον φοβάσαι. Ποδοσφαιριστής που ρίχνει τόση δουλειά εδώ μέσα, που φεύγει τελευταίος, που κάνει ό,τι ακριβώς χρειάζεται και παραπάνω από αυτό, που δουλεύει τόσο πολύ, αποκλείεται κάποια στιγμή να μην το βγάλει. Πρώτη του χρονιά είναι η εφετινή, μπορεί να μην έχει προσαρμοστεί, ο κάθε ποδοσφαιριστής όταν έρχεται σε μεγάλη ομάδα χρειάζεται το χρόνο του. Να μην τα καταφέρει εφέτος, όλα αυτά θα τα βγάλει του χρόνου. Με τον Μπακασέτα μην ασχολείσαι»…

Τότε είχαμε τη μονάδα μέτρησης… Τσιγκρίνσκι και ο Τάσος ήταν από εκείνους που συναγωνιζόταν ευθέως τον Ουκρανό σε χρόνο παραμονής και δουλειάς στα Σπάτα!

Και τελικά κάπως έτσι έγινε! Ο Τάσος τη δεύτερη χρονιά άρχισε να βρίσκεται παντού. Και στο γήπεδο και εντός αποδυτηρίων. Ενεργός και ζωντανός. Εδειχνε ανακουφισμένος αλλά μόνο εκείνος γνώριζε το λόγο.

Ενα ακόμα παράσημο για ένα παιδί που ό,τι έχει καταφέρει μέχρι σήμερα στο σκληρό χώρο του ποδοσφαίρου το έχει πετύχει παλεύοντας μόνο με τον εαυτό του και με… κανέναν άλλο!
Απόλυτο respect Τάσο Μπακασέτα!»

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X