Κλοπ :«Τα γένια μου είναι γκρίζα, δεν ξέρω αν είναι λόγω ηλικίας ή της Λίβερπουλ»

Κλοπ :«Τα γένια μου είναι γκρίζα, δεν ξέρω αν είναι λόγω ηλικίας ή της Λίβερπουλ»
Photo Credits: INTIME

Τους 1.000 αγώνες στην αναμέτρηση με την Τσέλσι θα φτάσει ο Κλοπ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το Σάββατο (21/1) η Λίβερπουλ υποδέχεται την Τσέλσι σ’ ένα παιχνίδι το οποίο θα είναι το 1000ο στην καριέρα του Γιούργκεν Κλοπ, έχοντας περάσει επίσης, από τους πάγκους των Ντόρτμουντ και Μάιντς.

Στη συνέντευξη Τύπου ο Γερμανός τεχνικός δήλωσε πως αισθάνεται «ευλογημένος», εξηγώντας παράλληλα ότι το επάγγελμα του προπονητή έχει μεγάλο άγχος.

«Είναι τεράστιο γεγονός, νιώθω πραγματικά ευλογημένος. Τρεις φανταστικοί σύλλογοι που μου έδωσαν την ευκαιρία να κάνω τη δουλειά μου. Είναι ένας τρελός αριθμός, ειλικρινά, 1.000 αγώνες.

Αλλά τα γένια τώρα είναι πραγματικά γκρίζα, αυτό δεν συνέβαινε όταν έφτασα εδώ. Δεν είμαι σίγουρος αν αυτό συνέβη λόγω της ηλικίας ή λόγω της Λίβερπουλ. Έκανα τη δουλειά που αγαπούσα για τους συλλόγους που αγάπησα, οπότε είμαι ευλογημένος.

Ακόμα το απολαμβάνω. Είναι για μένα η καλύτερη δουλειά στον κόσμο. Δεν είναι μια χαλαρωτική δουλειά, ούτε μια δουλειά όπου κάνεις πολλές διακοπές, αλλά μου αρέσει και νιώθω πολύ τυχερός που μπορώ να το κάνω γιατί είναι στην πραγματικότητα η μόνη δουλειά που μπορώ πραγματικά να κάνω.

Είμαι καλά με τον ενθουσιασμό, την πίεση, τις εξαιρετικές στιγμές και τις λιγότερο καλές στιγμές. Είναι μέρος της δουλειάς», δήλωσε ο Κλοπ.

Η Ανάλυση του ΑΕΚ - Άρη 2-0 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 15/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X