ΑΕΚ: Οι τρεις επιλογές για μεταγραφή στόπερ!

ΑΕΚ: Οι τρεις επιλογές για μεταγραφή στόπερ!
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ προχωρά για το ματς με τον Ιωνικό, αλλά κοιτάζει παράλληλα την πιθανότητα περαιτέρω μεταγραφικής ενίσχυσης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με το μυαλό καρφωμένο στον αγώνα της Κυριακής με τον Ιωνικό ετοιμάζεται η ΑΕΚ.

Στην Ενωση γνωρίζουν πως θα βρουν πολλές δυσκολίες στη Νίκαια και δεν θέλουν σε καμία περίπτωση να υπάρξει κάποιος που δεν θα είναι απόλυτα προετοιμασμένος για κάθε συνθήκη που μπορεί να προκύψει. Και φυσικά, στην ΑΕΚ δεν θέλουν ούτε καν ως σκέψη το ενδεχόμενο απώλειας πόντων κόντρα στον ουραγό της βαθμολογίας, σε μια κρίσιμη χρονικά συγκυρία της σεζόν.

Ωστόσο, πέραν της αναμέτρησης με τον Ιωνικό, στην ΑΕΚ βρίσκονται σε εγρήγορση για την πιθανότητα περαιτέρω μεταγραφικής ενίσχυσης. Εχοντας μπει πλέον στο τελευταίο δεκαήμερο του μεταγραφικού «παράθυρου» του Ιανουαρίου, στην Ενωση βρίσκονται σε ετοιμότητα για να δουν αν και με ποιον παίκτη μπορούν να ενισχύσουν τον Ματίας Αλμέιδα, πέραν του Πάολο Φερνάντες που εδώ και καιρό φορά τα «κιτρινόμαυρα».

Όλα δείχνουν, πως εάν υπάρξει άλλη μεταγραφική προσθήκη για την ΑΕΚ, αυτή θα αφορά κεντρικό αμυντικό. Φαίνεται πως ο Αλμέιδα εκτιμά πως καλύπτεται με την παρουσία του Χατζισαφί ωσότου επιστρέψει και ο Μοχαμάντι στα τέλη Φεβρουαρίου (υπολογίζονται ως λύσεις για τη θέση και οι Σιντιμπέ, Ρότα και Ραντόνια), ενώ με τον Κικάνοβιτς δεν υπάρχει κάποια αλλαγή στη στάση των Σαν Χοσέ Ερθκουικς.

Τρεις επιλογές

Καλά πληροφορημένες πηγές τονίζουν, πως η ΑΕΚ έχει καταρτίσει τελική λίστα με τρεις κεντρικούς αμυντικούς. Απαντες είναι παίκτες που παίζουν στα αριστερά του κέντρου της άμυνας, δίχως απαραίτητα να είναι όλοι αριστεροπόδαροι.

Διαβάστε τη συνέχεια

Η Ανάλυση του ΑΕΚ - Άρη 2-0 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 15/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X