Κράουτς και Άμπι μίλησαν για τη σεξουαλική τους ζωή: «Θηρίο στο κρεβάτι»

Κράουτς και Άμπι μίλησαν για τη σεξουαλική τους ζωή: «Θηρίο στο κρεβάτι»

Ο Πίτερ Κράουτς και η Άμπι Κλάνσι μίλησαν για τη σεξουαλική τους ζωή (και όχι μόνο) σε συνέντευξή τους.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Πίτερ Κράουτς και η Άμπι Κλάνσι είναι από τα πιο αγαπητά διάσημα ζευγάρια στην Αγγλία. Ο Άγγλος παλαίμαχος φορ και το πανέμορφο μοντέλο μίλησαν σε συνέντευξή τους για το πώς γνωρίστηκαν, το πρώτο τους ραντεβού, αλλά και τη σεξουαλική τους ζωή.

«Γνωριστήκαμε σε ένα πάρτι γενεθλίων μετά από έναν αγώνα της Λίβερπουλ με τη Γουίγκαν στον οποίο είχα βάλει δύο γκολ μετά από 18 ματς χωρίς να σκοράρω», ανέφερε ο άλλοτε διεθνής άσος. «Η Άμπι ήταν σερβιτόρα, με πλησίασε και δεν είχα ξαναδεί πιο όμορφη γυναίκα στη ζωή μου. Ακόμη θυμάμαι τα μάτια σου», πρόσθεσε.

Σύντομα άρχισαν να βγαίνουν, με τον πατέρα του μοντέλου-αν και φανατικός οπαδός της Λίβερπουλ-να αντιδρά. «Ο μπαμπάς μου είναι ο πιο φανατικός οπαδός της Λίβερπουλ, αλλά όταν του είπα ότι βγαίνουμε έγινε έξαλλος. Πίστευε πως ήταν άσχημο να έχω σχέση με ποδοσφαιριστή. Όταν ήρθε μια μέρα να με πάρει από το σπίτι όλη η οικογένειά μου κοιτούσε από το παράθυρο», ανέφερε εκείνη και πρόσθεσε: «Ήξερα από την πρώτη μέρα της γνωριμίας μας πως θα είμαστε μαζί για πάντα».

Παράλληλα, μίλησαν για τη ζωή τους στο κρεβάτι. «Μια κυρία έξω, αλλά θηρίο στο κρεβάτι», είπε η Άμπι, με τον Πίτερ να συμφωνεί: «Καλά το είπε ο Ludacris (σ.σ. από τον στίχο του ράπερ «Lady on the street but a freak in the bed). Καθαρή στο χώρο εργασίας, αλλά ‘βρώμικη’ στα σεντόνια».

Το ζευγάρι είναι παντρεμένο από το 2011 και έχει αποκτήσει τέσσερα παιδιά.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X