Μαρσέιγ: Βαριά «καμπάνα» στον Μπαγί για μαρκάρισμα που έστειλε αντίπαλο στην εντατική (VIDEO)

Μαρσέιγ: Βαριά «καμπάνα» στον Μπαγί για μαρκάρισμα που έστειλε αντίπαλο στην εντατική (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Ο Ερίκ Μπαγί της Μαρσέιγ τιμωρήθηκε με επτά αγώνες για το κλοτσιά που έριξε σε αντίπαλο κατά τη διάρκεια διεκδίκησης μπάλας, στέλνοντάς τον στην εντατική

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ερίκ Μπαγί της Μαρσέιγ, τιμωρήθηκε με επτά αγώνες για την ενέργειά του στον αγώνα κυπέλλου κόντρα στην Ιέρ, που έστειλε έναν αντίπαλο στην εντατική.

Ο κεντρικός αμυντικός διεκδίκησε μια μπαλιά με το πόδι πολύ ψηλά, με συνέπεια να χτυπήσει στο στήθος με τις τάπες τον Αλμίκ Μουσά Εντιάιγ.

Ο τελευταίος έμεινε στο έδαφος και στη συνέχεια διακομίστηκε σε κοντινό ιατρικό κέντρο. Η πρόταση των γιατρών ήταν να μεταφερθεί σε νοσοκομείο της Μασσαλίας, όπου εισήχθη στην εντατική για προληπτικούς λόγους. Κατόπιν, πήρε εξιτήριο και πλέον είναι καλά στην υγεία του.

Ο Μπαγί έχει απουσιάσει ήδη από δύο παιχνίδια της Μαρσέιγ και θα λείψει από τα επόμενα πέντε, μεταξύ των οποίων ο αγώνας του Coupe de France κόντρα στη Ρεν και οι κρίσιμοι αγώνες της Ligue 1 με αντιπάλους Μονακό και Νις.

 

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X