Ραπτόπουλος σε Καινούργιου: «Έλα που δεν σ’ αρέσει ο Πασχαλάκης, καλύτερος ήταν αυτός είχες;» (VIDEO)

Ραπτόπουλος σε Καινούργιου: «Έλα που δεν σ’ αρέσει ο Πασχαλάκης, καλύτερος ήταν αυτός είχες;» (VIDEO)

Στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου βρέθηκε ο Κώστας Ραπτόπουλος, μιλώντας για τη σχέση και τον χωρισμό της Ειρήνης Παπαδοπούλου και του Αλέξανδρου Πασχαλάκη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου εμφανίστηκε ο Κώστας Ραπτόπουλος, ο οποίος απάντησε στα όσα δήλωσε η Ειρήνη Παπαδοπούλου, μετά τα σχόλια του για τη διαφορά ηλικίας με τον πρώην σύντροφό της Αλέξανδρο Πασχαλάκη.

«Εγώ δουλεύω σε κανάλι Β’ Εθνικής. Θεσσαλονίκη Β’ Εθνική είναι. Όταν χώρισα εγώ την πρώτη μου γυναίκα και μετά την δεύτερη, θαρρείς και ήμουνα ποιος και ασχολήθηκαν με την πάρτη μου. Όταν είσαι δημόσιο πρόσωπο, η προσωπική σου ζωή ανήκει και στον λαό σου. Δυστυχώς, δεν είναι σωστό. Αν αποκρυπτογραφήσουμε την ανάρτηση της κυρίας Παπαδοπούλου, θα δούμε μια πίκρα. Όταν λέει ο κύριος Πασχαλάκης σημαίνει θυμό, απομάκρυνση και πίκρα. Αν έλεγε ο χωρισμός μου με τον Αλέξανδρο, θα σήμαινε ωραίες αναμνήσεις, μελαγχολία, πόνο, ανοιχτή πόρτα», είπε αρχικά ο Κώστας Ραπτόπουλος.

«Εγώ έχω μια φίλη ψυχολόγο που μου λέει ότι όλες οι γυναίκες σε όλες τις ηλικίες είμαστε ανασφαλείς, πόσο περισσότερο όταν είναι μεγαλύτερες. Όταν είσαι 40 χρονών άντρας και πάρεις μια 26 ετών δεν υπάρχει πρόβλημα», συνέχισε.

«Άρα εγώ τώρα που είμαι 37, πρέπει να πάρω έναν άντρα που είναι 20 χρόνια μεγαλύτερός μου. Αν είναι τρία μικρότερός μου θα με παρατήσει, δεν καταλαβαίνω τι λέτε», είπε η Κατερίνα Καινούργιου.


«Αν πάρεις εσύ έναν άντρα 15 χρόνια μεγαλύτερο και πας personal trainer με τον γκόμενο 25 χρονών, ο άλλος θα τσουρουφλίζεται σαν το ηφαίστειο. Να είναι personal trainer ο Πασχαλάκης κι εσύ να τα έχεις με έναν 50αρη…», της απάντησε.

«Σε ποια κοινωνία ζείτε; Δεν κατάλαβα, αλήθεια. Προσωπικά εμένα δεν μ’ αρέσει ο Πασχαλάκης. Ωραίο παιδί αντικειμενικά αλλά…», του είπε.

«Έλα που δεν σ’ αρέσει ο Πασχαλάκης, αυτός στα μπουζούκια που είχες ήταν καλύτερος από τον Πασχαλάκη;», την ρώτησε αστειευόμενος.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X