Το πρωτοπαλίκαρο του Κλάτενμπεργκ αβάνταρε πάλι τον Ολυμπιακό - Τα έργα και οι ημέρες του Μαρτίνς και η «σφαγή» της ΑΕΚ! (VIDEO)

Το πρωτοπαλίκαρο του Κλάτενμπεργκ αβάνταρε πάλι τον Ολυμπιακό - Τα έργα και οι ημέρες του Μαρτίνς και η «σφαγή» της ΑΕΚ! (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Το πρωτοπαλίκαρο του Κλάτενμπεργκ, ο Τιάγκο Μαρτίνς αβάνταρε πάλι τον Ολυμπιακό, αυτά είναι τα έργα και οι ημέρες του με «σφαγή» και της ΑΕΚ!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το πρωτοπαλίκαρο του Κλάτενμπεργκ, ο Πορτογάλος Τιάγκο Μαρτίνς ήταν αυτός που αβάνταρε πάλι τον Ολυμπιακό στον προημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet με τον Άρη.

Το φινάλε του πρώτου προημιτελικού του Κυπέλλου ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Άρη βρήκε τους Θεσσαλονικείς στα… κάγκελα, με πολύ έντονα όσο και δικαιολογημένα παράπονα, καθώς ο διαιτητής Τιάγκο Μαρτίνς ακύρωσε για εντελώς ακατανόητο λόγο το γκολ του Ιτούρμπε στο ξεκίνημα του αγώνα, ενώ το ματς ήταν ακόμα 0-0. Στη συνέχεια ο Γκάρι Ροντρίγκες έβαλε μπροστά στο σκορ τους γηπεδούχους, οι Ερυθρόλευκοι επικράτησαν 1-0 και πηγαίνουν στο “Βικελίδης” με προβάδισμα πρόκρισης στα ημιτελικά.

Έχει ενδιαφέρον πάντως το γεγονός πως ο Πορτογάλος ρέφερι που διηύθυνε το χθεσινό παιχνίδι κι έδειξε τόσο… ζήλο για να υποδείξει υποτιθέμενο επιθετικό φάουλ του Αμπουμπακάρ Καμαρά στον Κασάμι, πριν καν ακόμα μπει η μπάλα στα δίχτυα, με αποτέλεσμα να “απενεργοποιήσει” ουσιαστικά και το VAR, έχει βρεθεί κατά το παρελθόν στην Ελλάδα και σε ματς τα οποία σήκωσαν μπόλικη… σκόνη. Είτε ο ίδιος είχε άμεση εμπλοκή, είτε όχι.

Σίγουρα πάντως στον Άρη δεν θα έπρεπε να πέσουν από τα σύννεφα για τη συμπεριφορά του Μαρτίνς χθες στο Καραϊσκάκη και τουλάχιστον ο Θόδωρος Καρυπίδης θα έπρεπε να είναι… υποψιασμένος για ό,τι τον περίμενε στο Φάληρο και την “πιστολιά” που δέχτηκε η ομάδα του, βλέποντας ακόμα μία φορά να ψαλιδίζονται τα όνειρά της για την κατάκτηση ενός τροπαίου.

Γιατί, μπορεί να ήταν το πρώτο παιχνίδι του ελληνικού πρωταθλήματος που σφυρίζει ο ίδιος, ωστόσο ο Τιάγκο Μαρτίνς έχει οριστεί και σε παλαιότερα παιχνίδια στην Ελλάδα εκτελώντας χρέη VAR. Το ένα εξ αυτών ήταν το ΑΕΚ-Ολυμπιακός 2-3 τον Νοέμβριο του 2021, με διαιτητή τον συμπατριώτη του Φάμπιο Βερίσιμο. Σε εκείνο το παιχνίδι η ΑΕΚ είχε σφοδρά παράπονα για πέναλτι που δεν πήρε όταν ο Μασούρας βρήκε στα πόδια τον Βράνιες και τον γκρέμισε εντός περιοχής με το σκορ 1-1 και στην αντεπίθεση που έκαναν οι Πειραιώτες, σκόραραν με τον Ελ Αραμπί. Ο Βερίσιμο μπορεί να μην αντιλήφθηκε την παράβαση σε live χρόνο, αλλά κι ο Τιάγκο Μαρτίνς φαίνεται πως κοιτούσε… αλλού, αφήνοντας το παιχνίδι να εξελιχθεί.


Ο Πορτογάλος ρέφερι ήταν επίσης VAR και σε ένα άλλο άκρως επεισοδιακό παιχνίδι. Συγκεκριμένα στον πρώτο ημιτελικό Κυπέλλου ΑΕΚ-Άρης 2-1 τον Μάρτιο του 2021. Διαιτητής της αναμέτρησης ο συμπατριώτης του Αρτούρ Σοάρες Ντίας, που είχε γράψει στο φύλλο αγώνα ότι ο Δ.Μελισσανίδης έπιασε από τα γεννητικά όργανα τον βοηθό του (!) κατά την ανάπαυλα, έχοντας πολύ έντονα παράπονα από τις αποφάσεις της διαιτητικής ομάδας. Παρεμπιπτόντως, σε εκείνο τον αγώνα ο Τιάγκο Μαρτίνς είχε φωνάξει στο VAR τον Ντίας για να δώσει πέναλτι υπέρ του Άρη, με το οποίος ισοφάρισε στο 11ο λεπτό.

Η Ανάλυση του ΑΕΚ - Άρη 2-0 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 15/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X