ΑΕΚ: Η εκκρεμότητα σε ban - Πότε θα μπουν Μάιλς, Γόντικας και Γιάνκοβιτς

ΑΕΚ: Η εκκρεμότητα σε ban - Πότε θα μπουν Μάιλς, Γόντικας και Γιάνκοβιτς
Photo Credits: INTIME

Λύνονται τα προβλήματα στην ΚΑΕ ΑΕΚ και έρχονται ενισχύσεις

Η ΑΕΚ προετοιμάζεται για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα στην Πάτρα που υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να έχει ενισχύσεις στο ρόστερ της.

Εδώ και μέρες η Ένωση προσπαθούσε να διευθετήσει και τα τελευταία 4 ban που υπάρχουν για να φύγει μετά από καιρό από την λίστα με τις ομάδες που έχουν απαγόρευση μεταγραφών. Σχεδόν τα έχει καταφέρει, αφού υπάρχει μία και μοναδική εκκρεμότητα, που ευελπιστούν από την ΚΑΕ να έχει τελειώσει τις επόμενες ώρες, ώστε να καθαρίσουν εντελώς από τις ποινές της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας.

Αυτό θα ανοίξει τον δρόμο ώστε να γίνουν και οι αναμενόμενες προσθήκες της ΑΕΚ. Όπως έχουμε αναφέρει, ο Κωστής Γόντικας και ο Βλάντο Γιάνκοβιτς κάνουν εδώ και μέρες προπόνηση με την ομάδα και είναι έτοιμοι να αγωνιστούν αφού ανακοινωθούν πρώτα.

Επίσης ο Αϊζάια Μάιλς που τόσο καιρό δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής στο Ελληνικό πρωτάθλημα λόγω έλλειψης φορολογικής ενημερότητας, αναμένεται να δηλωθεί στης επτάδα των ξένων και να είναι διαθέσιμος από τον επόμενο αγώνα, καθώς λύθηκε και αυτό το θέμα.

Σε περίπτωση που δεν προλάβουν μέχρι αύριο, τότε θα παίξουν στον αγώνα της Τετάρτης απέναντι στην Μάλαγα.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Γκέκο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X