O Πινέδα βγάζει «φωτιές» και δείχνει γιατί η ΑΕΚ πρέπει να κάνει τα πάντα να τον κρατήσει!

O Πινέδα βγάζει «φωτιές» και δείχνει γιατί η ΑΕΚ πρέπει να κάνει τα πάντα να τον κρατήσει!
Photo Credits: INTIME

Ο Ορμπελίν Πινέδα έχει επιστρέψει ορεξάτος από το Μουντιάλ 2022, κάτι που φαίνεται στους αριθμούς του

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ορμπελίν Πινέδα έχει δείξει με το «καλημέρα» ότι έχει σημαντικό ρόλο στην ΑΕΚ του Ματίας Αλμέιδα, κάτι που φαίνεται και από τους αριθμούς του.

Και από το καλοκαίρι που αποκτήθηκε και ενσωματώθηκε πολύ γρήγορα, αλλά και πρόσφατα.

Μάλιστα μετά την επιστροφή του από το Μουντιάλ 2022 του Κατάρ δείχνει.. ακόμη πιο ορεξάτος, καθώς δεν σταματά να σκοράρει και να μοιράζει ασίστ, δημιουργώντας με αυτό τον τρόπο και την ανάγκη στην ΑΕΚ να προσπαθήσει να τον κρατήσει μόνιμα μετά το καλοκαίρι.

Ο Πινέδα μετά την επιστροφή του από το Κατάρ μετρά με την ΑΕΚ 4 γκολ, ενώ έχει μοιράσει και 2 ασίστ, νούμερα εξωπραγματικά αν σκεφτούμε ότι τα έχει πετύχει σε μόλις 6 παιχνίδια.

Συνολικά ο Μεξικανός μετρά σε 21 ματς 7 γκολ και 3 ασίστ.


Ήταν ο παίκτης που στις 28 Δεκεμβρίου με την γκολάρα στο 30′ «καθάρισε» επί της ουσίας το ματς στον Βόλο (4-0) κάνοντας το 2-0, ενώ λίγες μέρες αργότερα ήταν αυτός που έβγαλε την ασίστ στον Αραούχο στο 2-1 με τον ΠΑΣ Γιάννινα βάζοντας προσωρινά την Ένωση εκ νέου στο ματς.


Ακολούθησε το καθοριστικό γκολ κόντρα στον Παναθηναϊκό (1-0) που έκανε, τελικά, τη διαφορά στο ντέρμπι χαρίζοντας ένα τρίποντο στην ΑΕΚ που την έφερε στο -4 από την κορυφή, όπου παραμένουν οι «πράσινοι».


Ακολούθησε η ασίστ στο 3-0 επί της Κηφισιάς στο Κύπελλο και βέβαια ακόμη ένα γκολ, το 3ο από τα 4 που πέτυχε η ΑΕΚ κόντρα στον Παναιτωλικό.



Ο Πινέδα σκοράρε ένα ακόμη γκολ, χθες, κόντρα στον Πανσερραϊκό στο Κύπελλο, το τρίτο που πέτυχε η ΑΕΚ στο ματς.


Και με όλα αυτά, αλλά και με το πόσο επιδραστικός είναι στο παιχνίδι της ΑΕΚ, ακόμη και σε… σκοτωμένα παιχνίδια Κυπέλλου (πχ με Κηφισιά-Πανσερραϊκό), δείχνει ότι σέβεται το συμβόλαιο που έχει και το κλαμπ.

Και η ΑΕΚ οφείλει να κάνει τα πάντα για να τον κρατήσει κοντά της μετά το τέλος της τρέχουσας σεζόν και το φινάλε του δανεισμού του από την Θέλτα!

Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X