Επίσημο: Ο Βλάντο Γιάνκοβιτς επέστρεψε στην ΑΕΚ!

Επίσημο: Ο Βλάντο Γιάνκοβιτς επέστρεψε στην ΑΕΚ!
Photo Credits: INTIME

Ανακοινώθηκε από την ΑΕΚ ο Γιάνκοβιτς

Παίκτης της ΑΕΚ και επίσημα είναι ο Βλάντο Γιάνκοβιτς, αφού ανακοινώθηκε από την «κιτρινόμαυρη» ΚΑΕ και έτσι ενισχύεται σημαντικά για την συνέχεια της σεζόν!

Ο Έλληνας φόργουορντ, εδώ και 20 μέρες προπονείται με την ομάδα για να βρει αγωνιστικό ρυθμό αλλά και να μάθει την φιλοσοφία του προπονητή. Αυτή θα είναι η δεύτερη θητεία του Γιάνκοβιτς στην ΑΕΚ, μετά τον 1,5 χρόνο που είχε αγωνιστεί τις χρονιές 2019-21.

Αποκτήθηκε τότε στα μέσα της σεζόν υπό τις οδηγίες του Ηλία Παπαθεοδώρου και έπαιξε σε 15 αγώνες (7.1π μέσο όρο) ενώ την επόμενη χρονιά αγωνίστηκε σε 38 αγώνες (4.7π). Πέρσι έπαιξε με την φανέλα του ΠΑΟΚ, όμως η ομάδα της Θεσσαλονίκης δεν ανανέωσε το συμβόλαιο του και έτσι είναι ελεύθερος από το καλοκαίρι. Ακολούθησε την προετοιμασία της Αρμάνι Μιλάνο αλλά δεν μπόρεσε να μείνει και έτσι αυτήν την στιγμή βρίσκεται στις προπονήσεις της ΑΕΚ.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ:

«Η ΑΕΚ ΒC βρίσκεται στην ευχάριστη θέση ν’ ανακοινώσει την επιστροφή του Βλαδίμηρου (Βλάντο) Γιάνκοβιτς (32 χρ., 2μ.02)

Ο έμπειρος φόργουορντ συνήψε συμφωνία με τη «Βασίλισσα» έως το τέλος της αγωνιστικής περιόδου 2022-2023».

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΑΕΚ Cult Stories #6: Ο εφιάλτης Νατσούρα και οι στιγμές που θα αλλάζαμε – Το νέο Podcast του enwsi.gr (AUDIO)http://ΑΕΚ Cult Stories #6: Ο εφιάλτης Νατσούρα και οι στιγμές που θα αλλάζαμε – Το νέο Podcast του enwsi.gr (AUDIO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X