Το παιδί…μίλησε - Ο Άρης αποφάσισε να διαμαρτυρηθεί για την διαιτησία στο Φάληρο

Το παιδί…μίλησε - Ο Άρης αποφάσισε να διαμαρτυρηθεί για την διαιτησία στο Φάληρο
Photo Credits: INTIME

Απίστευτο και όμως αληθινό, ο Άρης αποφάσισε να διαμαρτυρηθεί για την διαιτησία

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πυρά κατά του αρχιδιαιτητή Στιβ Μπένετ εξαπέλυσε η ΠΑΕ Άρης, αναφορικά με όσα εκτυλίχθηκαν σήμερα (18/1) κατά την ήττα από τον Ολυμπιακό για τα προημιτελικά του κυπέλλου Ελλάδος στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Ειδικότερα, οι Θεσσαλονικείς διαμαρτύρονται για τη φάση του ακυρωθέντος γκολ του Χουάν Ιτούρμπε στο παιχνίδι του φαληρικού σταδίου ενώ βάλλουν εναντίον του Βρετανού επικεφαλής της ΚΕΔ λέγοντας χαρακτηριστικά πως «δεν μπορείτε πλέον να εξασφαλίσετε καλύτερες διαιτησίες και το 50-50 που θέλουμε».

Αναλυτικά τα όσα αναφέρουν οι «κιτρινόμαυροι»:

«Έχει καταντήσει αηδία κ. Μπένετ. Δεν μπορείτε πλέον να εξασφαλίσετε καλύτερες διαιτησίες και το 50-50 που θέλουμε. Όσες φορές κι αν δει κανείς τη φάση του πεντακάθαρου γκολ που μας ακύρωσε ο απίθανος Πορτογάλος, δεν θα καταλάβει τι ανακάλυψε και μας στέρησε ένα κανονικότατο γκολ.

Να μη μιλήσουμε και για το φάουλ που προηγείται στον Νταρίντα πριν το γκολ του Ολυμπιακού, αλλά και για την δεύτερη κίτρινη που χάρισε στον Βρουσάι. Έχετε μόνο μια επιλογή, πια, κ. Μπένετ. Ξέρετε εσείς…».

Η Ανάλυση του ΑΕΚ - Άρη 2-0 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 15/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X