Προβάδισμα πρόκρισης για τον ΠΑΟΚ, καθαρή νίκη (2-0) επί του Παναθηναϊκού στον πρώτο προημιτελικό (VIDEO)

Προβάδισμα πρόκρισης για τον ΠΑΟΚ, καθαρή νίκη (2-0) επί του Παναθηναϊκού στον πρώτο προημιτελικό (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Προβάδισμα πρόκρισης για τον ΠΑΟΚ με καθαρή νίκη (2-0) επί του Παναθηναϊκού στον πρώτο προημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προβάδισμα πρόκρισης στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet για τον ΠΑΟΚ που επικράτησε στην Τούμπα με 2-0 του Παναθηναϊκού.

Χωρίς τη μεγάλη φάση κύλησε το πρώτο τέταρτο του ματς με τον ΠΑΟΚ να προσπαθεί να παίξει κάθετα χωρίς όμως επιτυχία. Μετά το 20′ ο Παναθηναϊκός βελτίωσε την εικόνα του και στο 21′ απείλησε σοβαρά με το σουτ του Τσέριν να τραντάζει το δοκάρι του Κοτάρσκι.

Στο 27′ ο Παναθηναϊκός απείλησε εκ νέου με τον Κουρμπέλη να μην μπορεί να κάνει την κεφαλιά υπό την πίεση του Κουλιεράκη, ο οποίος τον πιέζει από πίσω, μετά το γύρισμα του Μπερνάρ κι ενώ δίπλα του υπήρχε και ο Ιωαννίδης. Ο άσος του Παναθηναϊκού φώναξε για πέναλτι, η φάση εξετάστηκε από τον VAR και το παιχνίδι συνεχίστηκε. Το 0-0 έμελλε να είναι το αποτέλεσμα του ημιχρόνου με τον Παναθηναϊκό να είναι καλύτερος, αλλά να μην έχει το γκολ.

Ο ΠΑΟΚ μπήκε δυνατά στο β’ και στο 47′ απείλησε. Οι Κωνσταντέλιας-Ζίβκοβιτς συνεργάστηκαν ωραία, χάρη σε τακουνάκι του πρώτου ο δεύτερος πάτησε περιοχή, αλλά το τελείωμά του ήταν αδύναμο.

Ήταν εμφανές πως η ομάδα του Λουτσέσκου είχε μπει με ορμή και έψαχνε το γκολ. Και έτσι έγινε στο 52′. Ο ΠΑΟΚ εκμεταλλεύτηκε το λανθασμένο γύρισμα του Βαγιαννίδη στον Λοντίγκιν με τον Τόμας να βγαίνει απέναντι στον πορτιέρε του Παναθηναϊκού και να κάνει το 1-0.


Στο 68′ εν μέσω τριπλής αλλαγής ο Λουτσέσκου έριξε στο ματς τον νεοαποκτηθέντα, Τάισον αντί του Νάρεϊ και το 72′ μόλις στη 2η επαφή του με την μπάλα ο Βραζιλιάνος έκανε το 2-0. Έπειτα από ωραία μπαλιά του Ολιβέιρα που είχε μπει και αυτος στο ματς στο 68′, με όμορφο τελείωμα έκανε το 2-0 για τον ΠΑΟΚ.


Ο Παναθηναϊκός προσπάθησε να αντιδράσει και στο 86′ Πούχατς και Τσέριν από πλεονεκτική θέση δεν μπόρεσαν να βρουν στόχο, με αποτέλεσμα το 2-0 να παραμένει.

Ο ΠΑΟΚ πλέον περίμενε και ήθελε να χτυπήσει στο τρανζίσιον και στο 90+1′ άγγιξε το 3ο γκολ. Πρώτα ο Σβαμπ και μετά ο Ζίβκοβιτς είχαν διαδοχικές προσπάθειες για το 3-0 που, όμως, δεν ήρθε.

ΑΕΚ Talk: Το πρωτάθλημα χάθηκε για την ΑΕΚ, ο πρώτος απολογισμός με τον Σταύρο Καζαντζόγλου
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X