Ο Ανάκογλου χειροκροτήθηκε θερμά από τον κόσμο της ΑΕΚ στην επιστροφή του! (VIDEO)

Ο Ανάκογλου χειροκροτήθηκε θερμά από τον κόσμο της ΑΕΚ στην επιστροφή του! (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Ο Δημήτρης Ανάκογλου χειροκροτήθηκε κατά την είσοδό του στο ματς με την ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ κέρδισε με 3-0 τον Πανσερραϊκό με τον πρώην μέσο της Ένωσης, Δημήτρη Ανάκογλου, να αποθεώνει τον κόσμο της ομάδας και την «Αγιά Σοφιά-OPAP Arena» μετά το τέλος της αναμέτρησης.

Στο 66′ της αναμέτρησης ο Παύλος Δερμιτζάκης τον έριξε στο παιχνίδι για τη στιγμή που ονειρευόταν εδώ και πολλά χρόνια. Να αγωνιστεί στο γήπεδο της Ένωσης στη Νέα Φιλαδέλφεια. Το όνειρο αυτό εκπληρώθηκε έστω κι αν τα κατάφερε με τη φανέλα του Πανσερραϊκού και όχι με τα κιτρινόμαυρα.

Ο κόσμος της ΑΕΚ πάντως δεν ξέχασε τη συνεισφορά του και τον καταχειροκρότησε:

Ο Ανάκογλου έχει διατελέσει αρχηγός της Ενωσης στα δύσκολα χρόνια. Από το 2013 και την Γ’ Εθνική μέχρι και την επιστροφή στην Super League, αρνούμενος προτάσεις από μεγαλύτερες κατηγορίες, αφού ήθελε να παίξει με την ΑΕΚ.

Μάλιστα, ο ίδιος για να έρθει στην ΑΕΚ τον Γενάρη του 2013, έφυγε από τα γραφεία του ΠΑΟ λίγο πριν υπογράψει με τον Γιάννη Αλαφούζο και μετέβη στα γραφεία της Ένωσης για να υπογράψει στους «κιτρινόμαυρους» σε μία μεταγραφή με την παρέμβαση και του ίδιου του Δημήτρη Μελισσανίδη.

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X