Αποκάλυψη-βόμβα από τους Βραζιλιάνους: «Άτομα εντός Ολυμπιακού ζητούν να φύγει άμεσα ο Μαρσέλο - Έχει κακές σχέσεις με Μίτσελ»

Αποκάλυψη-βόμβα από τους Βραζιλιάνους: «Άτομα εντός Ολυμπιακού ζητούν να φύγει άμεσα ο Μαρσέλο - Έχει κακές σχέσεις με Μίτσελ»
Photo Credits: INTIME

«Βόμβα» ρίχνουν οι Βραζιλιάνοι αναφέροντας πως «άτομα εντός Ολυμπιακού ζητούν να φύγει άμεσα ο Μαρσέλο»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σύμφωνα, λοιπόν, με ρεπορτάζ του «Uol Esporte», ο Μαρσέλο, για τον οποίο το καλοκαίρι είχε στηθεί ολόκληρο πανηγύρι στο Λιμάνι για την άφιξή του, είναι πιθανό να αποχωρήσει στο εξάμηνο από τους «ερυθρόλευκους». Όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ, «οι εμφανίσεις του δεν έχουν ευχαριστήσει αρκετά την ελληνική ομάδα» και εν συνεχεία υπάρχει η επισήμανση για το τι λέγεται εντός Ολυμπιακού για τον έμπειρο μπακ.

«Σύμφωνα με πληροφορίες της “UOL Esporte”, υπάρχουν ακόμη και άτομα εντός του συλλόγου που ζητούν την άμεση αποχώρηση του 34χρονου παίκτη, με τερματισμό και ο ίδιος ο Μαρσέλο σκέφτεται να συμφωνήσει», σημειώνεται στο δημοσίευμα.

Επίσης γίνεται λόγος για τις σχέσεις του Μαρσέλο με τον Μίτσελ.

«Ο Μαρσέλο έχει πετύχει τρία γκολ σε εννέα συμμετοχές με τον Ολυμπιακό μέχρι στιγμής. Παρόλα αυτά, δεν έχει καλές σχέσεις με τον κόουτς Μίτσελ, κάτι που ίσως είναι ένας ακόμη παράγοντας που συμβάλλει στο τέλος του κύκλου», αναφέρεται ακόμη στο ρεπορτάζ, στο οποίο γίνεται λόγος για πιθανούς ενδιαφερόμενους για την απόκτησή του.

«Ακόμα δεν υπάρχουν φήμες για μεταγραφή, παρόλο που ο ποδοσφαιριστής παρακολουθεί ήδη πιθανούς ενδιαφερόμενους. Ομάδες στη Σαουδική Αραβία, την Τουρκία και τις Ηνωμένες Πολιτείες συνεχίζουν να παρακολουθούν την κατάστασή του. Δεν αποκλείεται ούτε η επιστροφή στο ισπανικό ποδόσφαιρο» υπογραμμίζεται.

Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X