Ανάκογλου: Η ΑΕΚ κόντρα σε ένα δικό της παιδί, τον αρχηγό των πέτρινων χρόνων σε Γ'-Β' Εθνική (VIDEO)

Ανάκογλου: Η ΑΕΚ κόντρα σε ένα δικό της παιδί, τον αρχηγό των πέτρινων χρόνων σε Γ'-Β' Εθνική (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει σήμερα τον Πανσερραϊκό του Δημήτρη Ανάκογλου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τον Δημήτρη Ανάκογλου θα βρει σήμερα, απέναντί της, η ΑΕΚ.

Ο Δικέφαλος αγωνίζεται με τον Πανσερραϊκό σε ματς για τους «8» του Κυπέλλου Ελλάδας, μια ομάδα στην οποία αγωνίζεται από το 2021 ο Ανάκογλου, ο οποίος έχει γράψει τη δική του ιστορία με την ΑΕΚ και θα έχει την ευκαιρία -έτσι και με αυτό τον τρόπο- να αγωνιστεί στη Νέα Φιλαδέλφεια. Εκεί όπου περίμενε και ο ίδιος να παίξει η ΑΕΚ από το 2013 που ήρθε στην Ένωση…

Ο Ανάκογλου έχει διατελέσει αρχηγός της Ενωσης στα δύσκολα χρόνια. Από το 2013 και την Γ’ Εθνική μέχρι και την επιστροφή στην Super League, αρνούμενος προτάσεις από μεγαλύτερες κατηγορίες, αφού ήθελε να παίξει με την ΑΕΚ.

Μάλιστα, ο ίδιος για να έρθει στην ΑΕΚ τον Γενάρη του 2013, έφυγε από τα γραφεία του ΠΑΟ λίγο πριν υπογράψει με τον Γιάννη Αλαφούζο και μετέβη στα γραφεία της Ένωσης για να υπογράψει στους «κιτρινόμαυρους» σε μία μεταγραφή με την παρέμβαση και του ίδιου του Δημήτρη Μελισσανίδη.

Να σημειώσουμε ότι τότε είχε γραφτεί στον Τύπο ότι ένας οπαδός της ΑΕΚ έδωσε €30.000 που είχε εισπράξει από ασφαλιστική εταιρεία ως αποζημίωση για ατύχημα του παιδιού του, ώστε να γίνει η μεταγραφή.

Ο Ανάκογλου είχε έρθει στην ΑΕΚ στα μέσα της περιόδου 2012-13 και αγωνίστηκε και σε 3 αγώνες πριν τον υποβιβασμό στη Γ’ Εθνική, συνολικά με το Δικέφαλο κατέγραψε 44 συμμετοχές και πέτυχε 5 γκολ.

Αλλά περισσότερο από όλα ηγήθηκε της ΑΕΚ στα πέτρινα χρόνια, όταν η ομάδα χρειαζόταν σταθερές για να περάσει από τις δύσκολες κατηγορίες.

Ανάκογλου: Η ΑΕΚ κόντρα σε ένα δικό της παιδί, τον αρχηγό των πέτρινων χρόνων σε Γ'-Β' Εθνική (VIDEO)

Να σημειώσουμε ότι εκτός του Ανάκογλου η ΑΕΚ θα βρει απέναντί της σήμερα και έναν ακόμη γνώριμο, τον Σταύρο Πεταυράκη, ο οποίος φόρεσε τα «κιτρινόμαυρα» τη σεζόν 2014-15, καταγράφοντας συνολικά 21 συμμετοχές, ενώ πέτυχε και 3 γκολ. Επίσης, στον Πανσερραϊκό αγωνίζεται και ο τερματοφύλακας Μάκης Γιαννίκογλου που ήταν στο ρόστερ της ΑΕΚ δίχως επίσημη συμμετοχή την σεζόν 2018/19.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X