Η ΑΕΚ «καθαρίζει» από σήμερα κόντρα στον Πανσερραϊκό την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου (17:30, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)

Η ΑΕΚ «καθαρίζει» από σήμερα κόντρα στον Πανσερραϊκό την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου (17:30, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει σήμερα τον Πανσερραϊκό σε ματς για τους «8» του Κυπέλλου Ελλάδας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ υποδέχεται σήμερα το απόγευμα τον Πανσερραϊκό στο πρώτο ματς για τους «8» του Κυπέλλου Ελλάδας και θέλει να πάρει από σήμερα σαφές προβάδισμα πρόκρισης για τα ημιτελικά.

Οι «κιτρινόμαυροι» υποδέχονται σήμερα (17:30, LIVE σχολιασμός enwsi.gr, Cosmote Sport 3) τον Πανσερραϊκό στην «Αγιά Σοφιά – OPAP Arena» και ο Ματίας Αλμέιδα δεν δείχνει διατεθειμένος να υποτιμήσει τη συγκεκριμένη διοργάνωση, παρά την διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων.

Ετσι αναμένεται να παρατάξει μια ανταγωνιστική ενδεκάδα -με αλλαγές ωστόσο- ώστε να μπορέσει να «καθαρίσει» από σήμερα την πρόκριση στα ημιτελικά ο Δικέφαλος, ενώ σε μία εβδομάδα υπάρχει η ρεβάνς στις Σέρρες.

Να θυμίσουμε ότι η Ενωση προέρχεται από την εύκολη νίκη επί του Παναιτωλικού στη Νέα Φιλαδέλφεια σε ματς για την Super League, ενώ ο Πανσερραϊκός από το διπλό, επί του Διαγόρα στη Ρόδο.

Να σημειωθεί ότι στην επόμενη φάση ο νικητής του ζευγαριού θα αντιμετωπίσει τον αντίστοιχο του Ολυμπιακός-Άρης.

Στην 6η, 7η και 8η φάση του Κυπέλλου, που οι αγώνες είναι διπλοί, για την ανάδειξη του νικητή δεν (υπερ)ισχύει το εκτός έδρας γκολ. Στην περίπτωση που υπάρξουν δύο όμοια αποτελέσματα, στο δεύτερο ματς ακολουθεί ημίωρη παράταση και εάν πάλι δεν αναδειχθεί ο νικητής, θα πραγματοποιηθεί η διαδικασία των πέναλτι.

Το πλάνο της ΑΕΚ

Ο προπονητής της ΑΕΚ Ματίας Αλμέιδα δεν αντιμετωπίζει προβλήματα ενόψει της αναμέτρησης με τον Πανσερραϊκό, καθώς είδε τόσο τον Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς όσο και τον Νίκλας Ελίασον να μπαίνουν σε κανονικά προγράμματα προπονήσεων.

Ωστόσο η αγωνιστική κατάσταση και των δύο δεν επέτρεψε στον Αλμέιδα να τους συμπεριλάβει στην αποστολή, καθώς χρειάζονται κάποιο χρονικό διάστημα για να είναι έτοιμοι.

Αντιθέτως στην αποστολή της ΑΕΚ για το ματς με τον Πανσερραίκό βρίσκεται ο Γιώργος Τζαβέλλας, ο οποίος είναι αρκετά πιθανό να ξεκινήσει και βασικός.

Η 11άδα αναμένεται να απαρτίζεται από τους: Στάνκοβιτς κάτω από τα δοκάρια, Ρότα δεξιά στην άμυνα, Ραντόνια αριστερά, τους Μήτογλου-Τζαβέλλα στα στόπερ, Μουστακόπουλο-Φρανσόν στον άξονα, αριστερά τον Τσούμπερ, δεξιά τον Φερνάντες και στην επίθεση τον Μάνταλο πίσω από τον Φαν Βέερτ.

Η αποστολή της ΑΕΚ: Στάνκοβιτς, Αθανασιάδης, Ρότα, Μήτογλου, Χατζισαφί, Τζαβέλλα, Ραντόνια, Ντάικο, Γιόνσον, Πινέδα, Φράνσον, Μάνταλος, Μουστακόπουλος, Άμραμπατ, Λιβάι Γκαρσία, Φαν Βέερτ, Τσούμπερ, Αραούχο, Φερνάντες, Κοσίδης, Μαχαίρας.

Η αποστολή του Πανσερραϊκού

Από την άλλη μεριά ο Παύλος Δερμιτζάκης άφησε εκτός αποστολής τον Πασχάλη Στάικο και τον Τάσο Αυλωνίτη που ενσωματώθηκαν πρόσφατα στο ρόστερ, ενώ έξω από την 23αδα έμεινε και ο Στέφανος Σιόντης που ταλαιπωρείται από πρόβλημα τραυματισμού.

Η αποστολή τους Πανσερραϊκού: Κατσίκας, Τσομπανίδης, Γιαννίκογλου, Ζέρης, Δεληγιαννίδης, Πεταυράκης, Λυμπεράκης, Καρασαλίδης, Γιανναράκης, Παπάζογλου, Παντεκίδης, Κολομπίνο, Θυμιάνης, Ανακογλου, Σοφιανός, Μούργος, Κανίς, Αλί Μπαμπά, Μασκανάκης, Κατσαντώνης, Μπαϊροβιτς, Στίνα, Σαϊντ.

Οι διαιτητές του ΑΕΚ – Πανσερραϊκός

  • Διαιτητής: Πολυχρόνης
  • 1ος βοηθός: Πετρόπουλος
  • 2ος βοηθός: Χριστοδούλου
  • 4ος διαιτητής: Mανούχος
  • VAR: Φωτιάς
  • A-VAR: Τριανταφύλλου

AEK Τalk 13/5/24 -Στ. Καζαντζόγλου | enwsi.gr
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X