Κύπελλο Ελλάδας με έπαθλο… μία θέση σε ευρωπαϊκούς ομίλους!

Κύπελλο Ελλάδας με έπαθλο… μία θέση σε ευρωπαϊκούς ομίλους!
Photo Credits: INTIME

Ο φετινός νικητής του Κυπέλλου Ελλάδας σε μεγάλο βαθμό εξασφαλίζει θέση στους ομίλους του επόμενου Europa ή Conference League!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μόνο που φέτος έχουμε και… Κύπελλο. Κανονικό κύπελλο. Ένα Κύπελλο, ο νικητής του οποίου μπορεί (υπό προϋποθέσεις) να πάρει και ένα απευθείας εισιτήριο για ομίλους ευρωπαϊκής διοργάνωσης, κάτι που μεταφράζεται σε μίνιμουμ εγγυημένα έσοδα άνω των 6-7 εκατομμυρίων ευρώ!

Ναι, αυτό είναι ένα τεράστιο δέλεαρ που δίνει ακόμα μεγαλύτερη αξία στην σημασία της κατάκτησης του φετινού Κυπέλλου Ελλάδας! Γι’ αυτό και στους προημιτελικούς που θα διεξαχθούν την προσεχή εβδομάδα, αναμένεται να πέσουν κορμιά…

Κερδίζει έναν γύρο αν…

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Το καλό της 15ης θέσης στην οποία τερμάτισε η Ελλάδα στην βαθμολογία της UEFA στο τέλος της σεζόν 2021-22, δεν μεταφράζεται μόνο σε δεύτερο εισιτήριο για τα προκριματικά του επόμενου Champions League, αλλά και σε αναβάθμιση του Κυπελλούχου Ελλάδας, ο οποίος παίρνει το «καλό» ευρωπαϊκό εισιτήριο, που οδηγεί στον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League.

Μόνο που εδώ ξεκινάει το πραγματικά ενδιαφέρον κομμάτι της ιστορίας. Αυτή τη στιγμή, η access list της UEFA για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της σεζόν 2023-24 αναφέρει ότι ο κυπελλούχος της 15ης χώρας στην βαθμολογία (Ελλάδα) θα ξεκινήσει από τον 3ο προκριματικό του Europa League, πάντα με δεδομένο τον αποκλεισμό των ρωσικών ομάδων, κάτι που είναι σχεδόν σίγουρο.

Μόνο που υπάρχει ένα πολύ ρεαλιστικό σενάριο, που μπορεί να βοηθήσει τον Κυπελλούχο Ελλάδας να κερδίσει ένα γύρο και να βρεθεί απευθείας στα πλέι-οφ του Europa League, με άλλα λόγια δεδομένα σε όμιλο είτε του Europa είτε του Conference League, βάσει του λεγόμενου re-balance!

Είναι εφικτό;

Διαβάστε περισσότερα

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X