Να επέμβει εισαγγελέας για την προσβολή της νοημοσύνης μας!

Να επέμβει εισαγγελέας για την προσβολή της νοημοσύνης μας!
Photo Credits: INTIME

Ο Insider έχει την πρόταση που θα αλλάξει το ελληνικό ποδόσφαιρο και ξέρει ποιος είναι ο Ολυμπιακός και ποια η ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Όπως είπε κι ο εκπρόσωπος της ΑΕΚ, Αλέξης Αλεξίου, εντάξει είναι αναμενόμενο κάποια ομάδα να προσπαθεί ακόμη και με τρόπο κάποιες φορές ακραίο να προωθήσει τα συμφέροντα της, αλλά υπάρχει κι ένα όριο. Για τον Ολυμπιακό και την σημερινή του διοίκηση όρια δεν υπάρχουν όμως. Και ναι, θα συμφωνήσουμε με τον εισαγγελέα που ζητάει ο κ. Μαρινάκης. Πλην όμως πρέπει να επέμβει για την ακραία, ωμή και χυδαία προσβολή της νοημοσύνης μας απ΄όλα αυτά που γίνονται από πλευράς Ολυμπιακού.

Όχι βιβλίο, αλλά βιβλιοθήκη ολόκληρη μπορεί να συμπληρωθεί με βιβλία που θα αναφέρουν ένας προς ένα όλα τα όργια που ζήσαμε από το 1996 και μετά. Ακόμη περισσότερο όμως τα πράγματα ξέφυγαν και πήγαν σε ένα επίπεδο ωμότητας χωρίς σύγκριση, από το 2010 ως το 2016. Το γιατί το ξέρουμε. Γιατί όλη αυτή η τοξικότητα που βλέπουμε τώρα να εκφράζεται με παρανοϊκούς τρόπους, τότε ήταν εξουσία. Εξουσία που ταυτόχρονα επεδίωκε το 1000 κι όχι μόνο το 100-0, αλλά και την εξόντωση των αντιπάλων. Την γελοιοποίηση τους ως αποτέλεσμα των χτυπημάτων που τους προκαλούσαν ως αποκλειστικοί κάτοχοι των πόστων στην ΕΠΟ.

Άλλαξαν από τις αρχές του 2014 μέχρι τις αρχές του 2015 τέσσερις φορές την σύνθεση της ΚΕΔ! Τους τιμωρούσαν επειδή καμιά φορά τους ξέφευγε κάτι και το 100-0 γινόταν 99,5-0. Η συνταγή είχε ως εξής: Πρώτα διαβάζαμε τις απειλές στα έντυπα τους, μετά το προσωποποιούσε ο κυρ Μανώλης και μας έλεγε ποιοι θα φύγουν και ποιοι θα έρθουν και μετά απλά γινόταν. Και καθόμασταν εμείς να δούμε ποδόσφαιρο…

Και οι κατάπτυστοι που σήμερα αρθρογραφούν και ξερνούν εμετούς και προφορικά, τότε ειρωνεύονταν τις διαμαρτυρίες, περιγελούσαν όσους ζητούσαν παρεμβάσεις των έξω και ξένους διαιτητές και μας έλεγαν για το 4-4-2 και το 4-2-3-1. Τα γελοία αυτά υποκείμενα…

Έρχονται να μιλήσουν ξεδιάντροπα για ΚΕΔ, διαιτησίες

Πιάσαμε τις τέσσερις αλλαγές στην ΚΕΔ μέσα σε ένα χρόνο, σαν ένα από τα εκατοντάδες παραδείγματα της απόλυτης σήψης, του συνεχούς σκανδάλου που αποτελούσε η λειτουργία της ΕΠΟ υπό τον απολυτο έλεγχο τους. Να ήταν μόνο αυτό; Οι παθογένειες της ελληνικής δικαιοσύνης μπορεί να οδήγησαν σε παραγραφές και ως εκ τούτου αθωώσεις, όμως το περιεχόμενο των δικογραφιών των υποθέσεων που αφορούσαν αυτή την κατάσταση σε κάθε κανονική χώρα θα ήταν αρκετό για να εξαφανιστούν στις χαμηλότερες ερασιτεχνικές κατηγορίες οι ομάδες που πρωταγωνίστησαν. Τα έχουμε διαβάσει και τα έχουμε ακούσει όλοι.

Κι έρχονται τώρα να μιλήσουν ξεδιάντροπα για ΚΕΔ, διαιτησίες και διαφθορά γύρω από όλα αυτά, εκείνοι που τελείωναν τα πρωταθλήματα πριν αρχίσουν και μάλιστα το έκαναν με τρόπο που να το βλέπουμε και να μην έχουμε καμιά αμφιβολία. Για να μας δείχνουν και το πόσο δυνατοί ήταν. Μιλούν αυτοί για τα πρωταθλήματα των τελευταίων χρόνων, για το φετινό που το βλέπουμε και το ζούμε όλοι και έχουν το θράσος να λένε για σκάνδαλα. Κατηγορούν την ΑΕΚ πως ελέγχει, η οποία τέσσερα χρόνια ήταν εκτός διεκδίκησης πρωταθλήματος και έμεινε κι εκτός Ευρώπης. Λίγο ντροπή… Αλλα που να βρεθεί.

Αν έλεγχε η ΑΕΚ, στην πράξη αποδεικνύεται πως αυτό αξιοποιήθηκε για να βλέπουμε πρωταθλήματα που τα παίρνει όπως τα κερδίζει στο γήπεδο. Να παραδώσουμε ξανά τον έλεγχο του ποδοσφαίρου σε αυτούς λοιπόν, για να μας διώξουν ξανά από τα γήπεδα, για να σιχαθούμε τη μπάλα και να κοιτάμε την επίδειξη δύναμης ενός οργανισμού βυθισμένου σε έναν ανώμαλο ψυχισμό, βαμμένου στο μισος και την τοξικότητα.

Όχι κύριοι. Δεν θα σας περάσει!

Ο INSIDER

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Γκέκο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X