Η ΑΕΚ βγάζει στη σέντρα τον Μαρινάκη για την επιστολή προς την ΕΠΟ - «Είναι παράνομη, πρέπει να αντιδράσουμε»

Η ΑΕΚ βγάζει στη σέντρα τον Μαρινάκη για την επιστολή προς την ΕΠΟ - «Είναι παράνομη, πρέπει να αντιδράσουμε»
Photo Credits: INTIME

Ξεκάθαρη η θέση της ΑΕΚ για τις παράλογες κινήσεις του Βαγγέλη Μαρινάκη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Άμεση ήταν η αντίδραση της ΑΕΚ στην επιστολή που έστειλε ο Βαγγέλης Μαρινάκης προς τεην εκτελεστική επιτροπή της ΕΠΟ ζητώντας την παραίτηση όλης της ΕΠΟ.

Στην επιστολή του Βαγγέλης Μαρινάκης επιτίθεται μεταξύ άλλων στον αρχιδιαιτητή Στιβ Μπένετ, ενώ εκτοξεύει πυρά και στην ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ.

Αυτό προκάλεσε την έντονη αντίδραση της Ένωσης, η οποία εκφράστηκε από τον Αλέξη Αλεξίου.

Χαρακτηριστικά είναι όσα ανέφερε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ, Αλέξης Αλεξίου, που είναι κι ο εκπρόσωπος της Super League στις συνεδριάσεις της ΕΠΟ. «Καμία εντολή και καμία εξουσιοδότηση δεν έχουμε δώσει για να σταλεί τέτοια επιστολή στην ΕΠΟ, ουδεμία ισχύ έχει ως έγγραφο αυτό.

Ως Εκτελεστική Επιτροπή έχουμε υποχρέωση να απαντήσουμε, δεν δέχομαι κανέναν χαρακτηρισμό. Σε πολλά σημεία είναι και παράνομη.

Θα το συζητήσω το θέμα και στην ΑΕΚ, αλλά και στη Super League», ανέφερε μεταξύ άλλων, ενώ απευθύνθηκε με έντονο τρόπο προς τον Τάκη Μπαλτάκο, λέγοντάς του πως: «δεν ανέχομαι πλέον να μην αντιδρούμε, πρέπει να αντιδράσουμε!»

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X