Για την ΑΕΚ Β' προορίζονται Λάτσι και Μπότος

Για την ΑΕΚ Β' προορίζονται Λάτσι και Μπότος
Photo Credits: INTIME

Ο δανεισμός των δυο ποδοσφαιριστών διακόπηκε κι επιστρέφουν στην ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην ΑΕΚ επιστρέφουν οι Ζίγκα Λάτσι και Γιάννης Φοίβος Μπότος καθώς οι δανεισμοί τους σε Κόπερ και Σερίφ Τιρασπόλ διακόπτονται εσπευσμένα.

Ο Λάτσι στην αρχή της σεζόν υπέγραψε με τη μορφή δανεισμού για ένα χρόνο στη σλοβενική Κόπερ, ωστόσο σε αυτό το διάστημα έκανε μόλις μια συμμετοχή λόγω και των τραυματισμών που είχε.

Όπως φαίνεται όμως και ο Μπότος θα επιστρέψει στην ΑΕΚ μέσα στον Γενάρη τερματίζοντας τον δανεισμό του καθώς δεν «κούμπωσε» στη Μολδαβία. Ο 22χρονος εκρηκτικός χαφ έχει μόλις 11 συμμετοχές με 3 γκολ φέτος και ήταν εκτός αποστολής σε όλα τα ματς του Europa League.

Υπολογίζονται για την ΑΕΚ Β’

Οι δυο ποδοσφαιριστές θα ενσωματωθούν, όπως όλα δείχνουν, στην ΑΕΚ Β’ και θα αγωνιστούν στη Super League 2, ενισχύοντας το σύνολο του Σωκράτη Οφρυδόπουλου που έχει μεγάλα προβλήματα φέτος μέχρι στιγμής.

Υπενθυμίζουμε πως η ΑΕΚ Β’ έχει αποκτήσει μέχρι στιγμής τον Ζίνι με τη μορφή δανεισμού, ενώ απέκτησε με κανονική μεταγραφή τους Γιώργο Σταμούλη και τον Ελληνοαυστραλό Τζέιμς Πανερά, δείχνοντας πως θέλει να ενισχυθεί για τη συνέχεια της Super League 2.

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X