Επίθεση Βόλου στον Περράκη: «Είναι ανεπαρκής, κ. Μπένετ ήρθε η ώρα να τον στείλετε σπίτι του»

Επίθεση Βόλου στον Περράκη: «Είναι ανεπαρκής, κ. Μπένετ ήρθε η ώρα να τον στείλετε σπίτι του»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Βόλος επιτέθηκε με ανακοίνωσή του τόσο στον αρχιδιαιτητή Μπένετ όσο και στον διαιτητή του αγώνα με τον Ιωνικό κ. Περράκη ζητώντας την αποπομπή του τελευταίου.

Η ομάδα της Μαγνησίας μπορεί να νίκησε τον Ιωνικό με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Οζέγκοβιτς στις καθυστερήσεις του αγώνα, ωστόσο εξέδωσε ανακοίνωση για την διαιτησία χαρακτηρίζοντάς την απαράδεκτη και πως παραλίγο να της στερήσει τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Τέλος, ζήτησε από τον αρχιδιαιτητή κ. Μπένετ να «στείλει σπίτι του» τον διαιτητή του αγώνα κ. Περράκη, ο οποίος έδειξε κατά αυτούς «πόσο ανεπαρκής είναι έτι μία φορά».

Η ανακοίνωση του Βόλου:

«Κύριε Μπένετ,

Για έναν ακόμη αγώνα, η ομάδα μας έτυχε μίας απαράδεκτης διαιτησίας που λίγο έλειψε να της στερήσει τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Και επειδή ο διαιτητής Περράκης έδειξε για μία ακόμη φορά το πόσο ανεπαρκής διαιτητής είναι, θεωρούμε ότι ήρθε η ώρα να τον στείλετε μια και καλή στο… σπίτι του».

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X