Κάνει... παπάδες μετά το Μουντιάλ ο Πινέδα - Γκολ και ασίστ σε 5 σερί ματς της ΑΕΚ (VIDEO)

Κάνει... παπάδες μετά το Μουντιάλ ο Πινέδα - Γκολ και ασίστ σε 5 σερί ματς της ΑΕΚ (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

«Γυαλίζει» το μάτι του Πινέδα μετά το Μουντιάλ με γκολ και ασίστ σε πέντε σερί ματς της ΑΕΚ σε πρωτάθλημα και Κύπελλο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Κάνει… παπάδες με την ΑΕΚ μετά το Μουντιάλ του Κατάρ ο Ορμπελίν Πινέδα με ασίστ και γκολ σε πέντε σερί ματς.

Ήταν ο παίκτης που στις 28 Δεκεμβρίου με την γκολάρα στο 30′ «καθάρισε» επί της ουσίας το ματς στον Βόλο (4-0) κάνοντας το 2-0, ενώ λίγες μέρες αργότερα ήταν αυτός που έβγαλε την ασίστ στον Αραούχο στο 2-1 με τον ΠΑΣ Γιάννινα βάζοντας προσωρινά την Ένωση εκ νέου στο ματς.


Ακολούθησε την περασμένη Κυριακή το καθοριστικό γκολ κόντρα στον Παναθηναϊκό (1-0) που έκανε, τελικά, τη διαφορά στο ντέρμπι χαρίζοντας ένα τρίποντο στην ΑΕΚ που την έφερε στο -4 από την κορυφή, όπου παραμένουν οι «πράσινοι».


Ακολούθησε η ασίστ στο 3-0 επί της Κηφισιάς στο Κύπελλο και βέβαια ακόμη ένα γκολ, το 3ο από τα 4 που πέτυχε η ΑΕΚ κόντρα στον Παναιτωλικό.


Με απλά λόγια ο Πινέδα είναι πρωταγωνιστής στα πέντε τελευταία ματς της ΑΕΚ παίζοντας ακόμη και ως δεξί μπακ, όπως συνέβη στο Κύπελλο με την Κηφισιά, όπου αντικατέστησε τον Ραντόνια. Μπήκε έπαιξε δεξιά και ο Λάζαρος Ρότα μετατέθηκε στην αριστερή πτέρυγα της άμυνας.


Και με δεδομένα αυτά τα κατορθώματα γίνεται χαμός στα social media ειδικά στο Μεξικό. Αποθέωση για τον Πινέδα σε δημοσιεύματα του Τύπου, αλλά και από απλούς χρήστες του Twitter για έναν παίκτη που μετά από ένα δύσκολο εξάμηνο στην Ευρώπη με τη Θέλτα, έχει βρει ξανά τον εαυτό του στην ΑΕΚ υπό τις οδηγίες του Ματίας Αλμέιδα που εξελίσσεται σε μέντορά του.

Άλλωστε, ο Αλμέιδα ήταν ο βασικός, ο κύριος λόγος που το καλοκαίρι ο Πινέδα θέλησε να έρθει στην ΑΕΚ και πίεσε όσο μπορούσε τη Θέλτα να τον παραχωρήσει έστω και δανεικό χωρίς οψιόν αγοράς στην Ένωση.

Ποιος ξεχνά, άλλωστε, την αγκαλιά των δύο ανδρών μόλις ο Πινέδα μετέβη στην Ολλανδία και ενσωματώθηκε στην αποστολή της ΑΕΚ; Μάλλον ουδείς…

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X