Λίβερπουλ: Εξετάζει τον Ρούμπεν Νέβες της Γούλβς

Λίβερπουλ: Εξετάζει τον Ρούμπεν Νέβες της Γούλβς
Photo Credits: INTIME

Έντονο ενδιαφέρον της Λίβερπουλ για τον Ρούμπεν Νέβες

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σύμφωμα με την «Μirror», η Λίβερπουλ έχει δείξει έντονο ενδιαφέρον για τον διεθνή Πορτογάλο της Γούλβς, Ρούμπεν Νέβες.

Ο 25χρονος μέσος έχει ακόμα 18 μήνες στο συμβόλαιό του και αυτό που βγαίνει προς τα έξω είναι πως δε θέλει να ανανεώσει με τον σύλλογο. Αποτέλεσμα αυτού, είναι πως η τιμή πώλησης την οποία αποζητά ο πρόεδρος των «Λύκων» ανέρχεται στα 70 εκατομμύρια λίρες.

Παρόλα αυτά, είναι πολύ πιθανό η τιμή αυτή να μειωθεί όσο περνάει ο καιρός και ο Νέβες δεν ανανεώνει με την ομάδα από το Γουλβερχάμπτον. Φημολογείται επίσης, πως και η Νιούκαστλ θέλει να κινηθεί για τον παίχτη αλλά το καλοκαίρι, γεγονός το οποίο βάζει σε σκέψεις τους ιθύνοντες της Λίβερπουλ ούτως ώστε να κινηθούν από τώρα για τον παίκτη.

Ότι και αν αποφασιστεί πάντως, το μόνο σίγουρο είναι πως θα αλλάξουν πολλά πράγματα στη μεσαία γραμμή στην ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ καθώς όπως έγινε γνωστό προ ημερών, το συμβόλαιο του Ναμπί Κεϊτά λήγει τον Ιούνιο και δε θα ανανεωθεί.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Γκέκο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X