Τον Ιούλιο θα ανακοινωθεί από την Τσέλσι ο Ενκουνκού

Τον Ιούλιο θα ανακοινωθεί από την Τσέλσι ο Ενκουνκού
Photo Credits: INTIME

Τον Ιούνιο θα πάει στην Τσέλσι ο Ενκουνκού

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Από το περασμένο καλοκαίρι κιόλας, η Τσέλσι είχε φροντίσει να υποβάλλει, κάτω από… άκρα μυστικότητα, τον Κρίστοφερ Ενκουνκού σε ιατρικές εξετάσεις, έχοντας στόχο την μελλοντική απόκτησή του.

Με το εν λόγω θέμα να βγαίνει στην επιφάνεια τον περασμένο Δεκέμβριο και ταυτόχρονα να γίνεται γνωστό ότι ο Γάλλος εξτρέμ θα αποχωρήσει δεδομένα από την Λειψία, χωρίς όμως το… πότε.

«Τα σημάδια είναι πλέον πολύ, πολύ ξεκάθαρα. Θα μετακομίσει στην Τσέλσι, υπάρχει πλήρης συμφωνία των δύο πλευρών», ήταν τα χαρακτηριστικά λόγια του Μαξ Έμπερλ στην κάμερα της «Bild TV».

Ο αθλητικός διευθυντής των «κόκκινων ταύρων» δεν αποκάλυψε ούτε και τώρα πότε θα προχωρήσει και επίσημα η μεταγραφή του Ενκουνκού στην λονδρέζικη ομάδα.

Ωστόσο, τα ρεπορτάζ στη Γερμανία αναφέρουν πως αυτό θα συμβεί τον προσεχή Ιούλιο, με την Λειψία να καρπώνεται ένα μεγάλο ποσό, καθώς η ρήτρα αποχώρησης του 25χρονου άσου από τους Σάξονες αγγίζει τα 60 εκατομμύρια ευρώ.

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X