Κυνική ομολογία Κουρμπέλη: «Ο στόχος μου ήταν ξεκάθαρος, να κερδίσω το πέναλτι!»

Κυνική ομολογία Κουρμπέλη: «Ο στόχος μου ήταν ξεκάθαρος, να κερδίσω το πέναλτι!»
Photo Credits: INTIME

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης προσπάθησε και εν τέλει κατάφερε να κοροϊδέψει τον διαιτητή

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης πήρε μούφα πέναλτι στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων του αγώνα του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Μετά το τέλος του αγώνα ανέφερε ότι παρακαλούσε τον Τσαγκαράκη να ελέγξει την φάση στο VAR, με τον διαιτητή της αναμέτρηση να του λέει ότι έκανε θέατρο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Απλά παρακαλάω να κάνει κοντρόλ ο Μορέιρα, το οποίο και έκανε. Ο στόχος μου ήταν ξεκάθαρος, να κερδίσω το πέναλτι. Καταλαβαίνω πως θα έδιωχνε μετά. Εγώ παρακαλούσα τον διαιτητή να πάει στο VAR αυτός μου έλεγε πως κάνω θέατρο. Ένιωσα την επαφή και ήμουν σίγουρος πως ήταν πέναλτι», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Για το παιχνίδι σχολίασε: «Ήταν μια μεγάλη νίκη η σημερινή σε μια έδρα που έχουν δυσκολευτεί οι αντίπαλοι μας. Ηταν ανεβασμένος ο ΠΑΣ αλλά αξίζαμε τη νίκη, είχαμε τις ευκαιρίες, την κατοχή και θα μπορούσαμε να είχαμε τελειώσει νωρίτερα το ματς. Μου άρεσε που δεν χάθηκε το μυαλό μας, είχαμε υπομονή, άλλες φορές βιαζόμασταν.

Σήμερα είχαμε υπομονή και στο τέλος ήρθε το γκολ». Οι παραδόσεις είναι για να σπάνε. Το είχαμε στο μυαλό μας αλλά τα καταφέραμε».

Για το αν ανησύχησε βλέποντας πως δεν έρχονταν το γκολ είπε: «Ποιος δεν θα ανησυχούσε; Είχαμε φτάσει στο 93′ και δεν είχαμε σκοράρει. Είμαι χαρούμενος γιατί δείξαμε υπομονή και ήρθε στο τέλος το επιθυμητό αποτέλεσμα».

Για την πίεση του πρωταθλητισμού: «Δεν περιμέναμε να πάρουμε το πρωτάθλημα με 20 βαθμούς διαφορά. Και οι τέσσερις ομάδες που το διεκδικούμε είναι δυνατές. Η πίεση σαφώς και είναι καλοδεχούμενη, έχει πολλά χρόνια η ομάδα να έχει τέτοια πίεση αλλά είναι καλοδεχούμενη. Μας έδωσε ώθηση και το Κύπελλο και τα περσινά playoffs και μπήκαμε στο καινούργιο πρωτάθλημα γνωρίζοντας πως δεν πρέπει να πάει χαμένο κανένα παιχνίδι. Ημασταν μια έτοιμη ομάδα που μπήκε και έκανε έναν εκπληκτικό πρώτο γύρο. Χάθηκαν και κάπου βαθμοί αλλά θα προχωρήσουμε για το επόμενο διάστημα που είναι απαιτητικό».

Στη συνέχεια μίλησε για τα τρία παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ που ακολουθούν: «Ωραία παιχνίδια. Αυτά χαιρόμαστε να τα παίζουμε εμείς οι παίκτες, θα γίνουν ωραία ματς και ο καλύτερος ας προχωρήσει στον θεσμό».

Για το αν θα κριθεί ο τίτλος στα play offs απάντησε: «Θα το δούμε αν πάρουμε τα ματς, θα μπούμε και με προβάδισμα, αυτός είναι ο στόχος μας. Πιστεύω όμως πως θα κριθεί στο τέλος». Παράλληλα μίλησε και για το δοκάρι του Μπάλαν, λίγο πριν το 0-1 του Σπόραρ. «Εκεί νευρίασα να σας πω την αλήθεια. Γιατί βιαζόμαστε να παίξουμε το ελεύθερο. Ανθρώπινο λάθος από τον Σένκεφελντ να γλιστρήσει αλλά σταθήκαμε τυχεροί».

Οσο για τη «μάχη» του τίτλου υπογράμμισε: «Ο καθένας έχει τα καλά του διαστήματα. Εμείς ξεκινήσαμε πολύ καλά, η ΑΕΚ στην αρχή δεν ήταν καλή αλλά μετά ένα καλό πρόσωπο. Ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ έχουν σταθεροποιήσει την απόδοση τους. Και εμείς και όλες οι ομάδες έχουν το ειδικό βάρος να διεδικήσουν τον τίτλο».

Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X